Kiekvienas už specialią kainą įsigijęs bilietą į technologijų ir progreso renginį „LOGIN“, kartu gaus ir kvietimą į gegužės 20–ąją įvyksiantį didžiausią Baltijos šalyse populiariosios ir žaidimų kultūros renginį „Comic Con Baltics 2022: Together with GameOn“.

„Tai vienas pirkimas, bet gaunate du bilietus – į „LOGIN“ ir „Comic Con Baltics“. Atvykę į „Comic Con Baltics“ dalyviai galės apsilankyti ir „LOGIN“ turinio salėje bei kiekvienas „Comic Con“ dalyvis renginio dieną bus nustebintas specialiomis dovanomis ir pasiūlymais“, – pasakojo konferencijos „LOGIN“ vadovė Sandra Meškauskaitė–Stepšienė.

Pasiteiravus, kas bendro tarp abiejų renginių, S. Meškauskaitė–Stepšienė sakė, kad abu juos jungiantis dalykas yra įvairios ir itin skirtingos temos, veiksmas, progresas bei technologijos.

„Tiek „Comic Con Baltics 2022: Together with GameOn“ dalyvis yra ištroškęs pamatyti ir išgirsti savo herojus, kurie įkvepia ir motyvuoja kasdien, tiek ir „LOGIN“ dalyvis renkasi konferenciją norėdamas eiti koja kojon su inovacijomis bei aktualijomis. Labai džiaugiamės partneryste su „Comic Con Baltics“ ir tikime, kad ši draugystė bus naudinga mūsų dalyviams“, – sakė „LOGIN“ vadovė.

Jai pritarė ir „Comic Con Baltics 2022“ organizatorius Tomas Vievesis. Anot pašnekovo, abu renginiai yra apie asmenybes bei juos vienija bendras tikslas ir koncepcija – supažindinti su įkvepiančiais, savo srityje daug pasiekusiais ir savo patirtimi galinčiais pasidalinti žmonėmis.

„Mūsų partnerystė vienu kartu leis susiplanuoti dalyvavimą dvejuose
renginiuose, atversiančiuose platų spektrą naujų temų, suteiksiančiuose naujų žinių ir įkvėpimo. Laukia daug įkvėpimo skirtingomis temomis. Renginyje taip pat apsilankys daugybė aktorių ir kino industrijos profesionalų iš viso pasaulio“, – kalbėjo T. Vievesis bei pridūrė, kad šiemet „Comic Con Baltics 2022: Together with GameOn“ turėtų aplankyti daugiau nei 20 tūkst. žmonių.

Specialias kainas ir pasiūlymą galite rasti čia.

Jau 16–oji „LOGIN“ konferencija dar kartą taps technologijų, inovacijų ir progreso centru. Dalyviai čia galės išvysti daugiau nei 150 vizionierių, tarp kurių išskirtiniai ir įkvepiantys pranešėjai iš viso pasaulio.

Šiemet renginyje pasirodys tokios gerai visiems žinomos asmenybės kaip „Shift4“ vadovas Jared Isaacman ,„Space X“ pirmojo turistinio kosminio skrydžio įgulos vadas, „Netflix“ dokumentinio filmo „The Tinder Swindler“ herojė Pernilla Sjoholm, rinkodaros ir komunikacijos guru Tomas Ramanauskas, apie motyvacijos neuromokslą pasakosianti neuromokslininkė dr. Urtė Neniškytė, „Formulė-1“ legenda David Coulthard, kuris prisijungs nuotoliniu būdu, visiems puikiai žinomas IT guru Alfredas Chmieliauskas Jr., bei daugelis kitų pranešėjų, kurie dalinsis savo patirtimis, įžvalgomis ir žiniomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)