„Praėjusiais metais „LOGIN“ vyko online ir sulaukė rekordinio susidomėjimo. Skaičiai labiau nei įspūdingi: 552 tūkstančiai kontaktų ir beveik 93 tūkst. unikalių žiūrovų per penkias dienas. Toks žiūrimumas tik įrodo, kad mes, lietuviai, esame imlūs naujovėms, ne tik siekiame būti inovatyvūs, bet ir tokie esame – einantys koja kojon su šiuolaikinėmis technologijomis“, – pranešime spaudai sako Sandra Meškauskaitė-Stepšienė, konferencijos „LOGIN“ vadovė.

„LOGIN” vadovė su komanda džiaugiasi ir vėl rengdami gyvą konferenciją, kurioje dalyviai susirinks ne tik išgirsti įdomius pranešimus, bet ir susitikti su draugais, kolegomis bei partneriais: „ Nuolat besikeičiančiame pasaulyje, smagu, kad ir vėl galime technologijų ir naujausių tendencijų entuziastus sujungti į vieną bendrą erdvę, kurioje jie turės galimybę pasidalinti idėjomis, aktualijomis, patirtimis ar įspūdžiais. Konferencijos organizavimo komanda dirba tam, kad dvi dienos būtų išties įdomios, produktyvios, įneštų mums patiems naujo vėjo, idėjų, įkvėptų nebijoti kurti bei veikti arba tiesiog leistų visiems būti koja kojon su pasaulinio progresu. Ir Kas iš pirmo žvilgsnio atrodė neįmanoma, pasirodys dar ir kaip įmanoma“.

LOGIN konferencija, 2020 m.

Nuo kibernetinio saugumo iki tvarių miestų

Paklausus apie konferencijos temas, „LOGIN“ vadovė sako, kad jų bus kaip niekad daug ir įvairių ir kas, svarbu, labai aktualių šiandien dienai.

„Login“ komanda, galvodama apie saugumo temą plačiąja prasme, ant scenos kvies pranešėjus, kurie ne tik kalbės apie kibernetines atakas, bet ir apie šiandieninį saugumą internete: kaip daromos manipuliacijos, skleidžiama propaganda bei melagystės tiek interneto svetainėse, tiek ir socialiniuose tinkluose.

„Digitalizacija, įmonių transformacijos, robotizacijos procesaiyra tos patirtys, kurios rūpi tiek planuojantiems savo verslą toliau į priekį, tiek jau visus šiuos procesus vykdantiems. Ne mažiau aktualios yra rinkodaros tendencijos bei prognozės, vartotojų pokyčiai ir iš esmės pati komunikacija – išorinė bei vidinė, kuri yra stipriai pasikeitusi dėl interneto galios“, – sako S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Konferencijoje laukia pažintys su žymiais mokslininkais, verslininkais, padariusiais didelius pokyčius ne tik lokalioje rinkoje, bet ir pasaulinėje, bei startuolių istorijos ir netikėčiausių jų kuriamų produktų, paslaugų pristatymai

„Dar viena nepaprastai įdomi tema, kasmet susilaukianti vis daugiau dėmesio, yra tvarūs miestai, tvari aplinka bei kaip šiuolaikinės technologijos gali ir jau kuria tvarumą. Prie jų prisidės ir labai konkrečios aplinkosaugos temos: kaip išvalyti Baltijos jūrą ar kaip bet kuris iš mūsų gali pasiskaičiuoti savo CO2 emisiją“, – pažymi pašnekovė.

Tomas Ramanauskas

„Login'e aktualios informacijos gaus dalyviai, besirūpinantys savimi ir kokybišku savo gyvenimu. Temos apims ne tik dabartines programėles, galinčias sekti mūsų sveikatą, bet ir, kas išties intriguoja, tai – ateities mediciną, technologijas žmogaus viduje, genų inžineriją ir t.t.

Dirbantiems švietimo sistemoje bus labai įdomu išgirsti, kokios technologinės naujovės yra šioje srityje, kaip pasikeitė mokymasis, kiek ir kokių technologinių įrankių turime, kokie įrankiai kuriami ir planuojami kurti.

„Šiandien daug kalbame apie darbo rinką ir ypač Lietuvoje dažnai girdime, kad trūksta programuotojų, technologinių produktų vystymo vadovų ir pan. Tai šalia šių aktualijų mes kelsime ir kitą klausimą, o kaip atrodys tie technologiniai darbai po 20, 30 metų. Dar viena tema, kuri sugrįžo į top aktualijas pandemijos kontekste– elektroninė prekyba, nauja komercijos era. Ne mažiau svarbi tema, kurią paliesime, tai yra lygios teisės, moterų lyderystė, ateities vadovai, rasių, neįgalumo ir kitos diskriminacijos, darbas inovatyviose organizacijose. Temų tikrai nemažai, tad iškyla vienas labiausiai neraminantis klausimas – kaip suspėti išgirsti viską, kas įdomu?“ – šypsosi S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Sandra Meškauskaitė

„LOGIN 2022“ konferencijos bilieto kaina, įsigyjant nuo balandžio 1 iki 15 d. yra tik 66 eurai. Vėliau bilietai brangs. Bilietas yra skirtas dalyvauti konferencijoje Litexpo erdvėse ir stebėti konferenciją nuotoliniu būdu, o nespėjus kažko pamatyti, dar du mėnesus bus galima peržiūrėti turinio video specialioje platformoje.

Konferencijos pranešėjams yra palikta teisė gyvą dalyvavimą renginyje keisti į nuotolinį, jeigu tai susiję su COVID-19 ligos protūkiu ir reguliacijomis, bei dėl geopolitinės situacijos susijusios su karu Ukrainoje.

Naujausią renginio informaciją galima rasti festivalio socialinių tinklų paskyrose bei konferencija.login.lt. Bilietus įsigyti galima ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją