Kaip sakė „Delfi Plius“ vadovė Julija Vercinskė, šiemet LOGIN turėjo išskirtinai daug įdomių ir vertų dėmesio pranešimų, todėl neapsisprendžiantiems, nuo ko pradėti, ji rekomenduoja atkreipti dėmesį į siūlomus pranešimų rinkinius pagal temą – tikėtina, kad tokiu būdu pataikymas tiesiai į dešimtuką bus taiklesnis.

„Idėja suskirstyti LOGIN pranešimus pagal temas ir juos pateikti skaitytojams gimė organiškai, atsižvelgiant į programą, kurioje visi pranešimai buvo priskirti vienai ar kitai temai. Žmonės turi vis mažiau laiko naršyti ir ieškoti, ir mes pastebime, kad skaitytojai vertina, kai kažkas surenka jiems aktualią informaciją ir pateikia ją koncentruotai vienoje vietoje, tarsi „ant padėkliuko“.

Tokiu būdu jie sutaupo brangų laiką, gauna labiau personalizuotą atrinktą informaciją, kuri aktuali būtent jiems, ir gali vis sugrįžti į tą pačią nuorodą, kad pratęstų savo pažinimo kelionę toje konkrečioje temoje“, – kalbėjo išskirtinį bei gilesnį turinį jau beveik dvejus metus savo prenumeratoriams siūlančios platformos vadovė.

Šiuo metu visus LOGIN įrašus galima pamatyti tik „Delfi Plius“ platformoje. Pasinaudojus akcija ir užsisakius metinę „Delfi Plius“ prenumeratą tik už 24 eur, dovanų gausite visą šiųmetės konferencijos LOGIN turinį – daugiau kaip 55 valandas įdomiausių pranešimų. Taip pat jau netrukus pateiksime ir daugiau LOGIN pranešimų TOP‘ų, skirtų vadovui, mokslo ir technologijų mėgėjui bei rinkodaros guru.

TOP 10 LOGIN pranešimų apie tave:

1. Guoda Sakalauskienė „Influencinate išnaudodami savo vaiką?“ – žiūrėkite ČIA

Guoda Sakalauskienė

2. Monika Kuzminskaitė „Maistas, miegas, stresas ir ekranas. Nuo ko pradėti keisti kasdienybę?“ – žiūrėkite ČIA

Monika Kuzminskaitė

3. Kristijonas Pajėda „Kodėl mano katė išgyveno 21–ojo amžiaus griuvėsiuose, o aš ne“ – žiūrėkite ČIA

Kristijonas Pajėda

4. Vytautas Bučiūnas „Are you adult enough to run your business? Or why we need to grow the hell up.“ – žiūrėkite ČIA

Vytautas Bučiūnas

5. Almantas Dulkys „Ar skaitmeniniame amžiuje ir mūsų laimė yra skaitmeninė?“ – žiūrėkite ČIA

Almantas Dulkys

6. Austėja Landsbergienė “ Alfa karta: labiausiai išsilavinusi istorijoje? O gal dar per anksti apie tai kalbėti?“ – žiūrėkite ČIA

Austėja Landsbergienė

7. Jesper Knoop–Henriksen „How does Google innovate Education?“ – žiūrėkite ČIA

8. Mary Ellen Wiltrout „Digital Learning at MIT: Learning from the Past to Transition to the Future" – žiūrėkite ČIA

Dr. Mary Ellen Wiltrout

9. Pokalbis su Mariumi Čepuliu „Žmogus – didžiausias gamtos priešas“ – žiūrėkite ČIA

Marius Čepulis

10. Anders Larsson „Sustainability: Don’t hesitate. Press PLAY“ – žiūrėkite ČIA

Anders Larsson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)