LOGIN festivalyje bus net 20 turinio sesijų, kuriose dalyvaus daugiau kaip 150 pranešėjų. Tautvydas Gelumbickas savo pranešimą „Identiteto krizė skaitmeninėje rinkodaroje. Kas suvalgė sausainius?“ skaitys antradienį gegužės 25 d. „LOGIN Progress makers powered by SEB“ renginyje, „Digital” sesijoje nuo 13.45 val.
LOGIN galite stebėti nemokamai, jau dabar ČIA.
„Adform“ T. Gelumbickas dirba jau beveik 4 metus. Vilniaus Gedimino technikos universitete jis įgijo Transporto inžinerinės ekonomikos ir logistikos bakalauro laipsnį. Kaip sako pats T. Gelumbickas, nors jo specialybė nėra artima dabartiniam jo darbui, tačiau neabejotinai leidžia į kasdienius iššūkius ir galimybes žvelgti plačiau.

Tautvydas Gelumbickas

Kad geriau pažintumėte Tautvydą Gelumbickas, jis atsako į LOGIN žaibo („blic“) klausimus:

– Trys technologiniai sprendimai, daiktai, be kurių nebeįsivaizduojate savo kasdienybės?
– Dviratis, išmanusis telefonas, nešiojamasis kompiuteris.

– Kokios visuomenei reikalingos technologijos dar neturime dabar, bet turėsime 2030-aisiais (jūsų spėjimas, fantazija)?
– Technologijos, kurios realiu laiku leis nustatyti bet kokį organizmo sutrikimą.

– Įvardykite tris filmus ar knygas, kurios jus įkvėpė?
– Lengvai skaitoma ir priverčianti į gyvenimo metamus iššūkius pažvelgti iš kitos pusės Mark Manson knyga „Subtilus menas nekrušti sau (ir kitiems) proto“ (angl. The Subtle Art of Not Giving a F*ck).
Didelę gyvenimo dalį praleidžiu užsiimdamas ekstremaliu sportu, dėl šios priežasties dažnai įkvėpimo ir energijos semiuosi iš ekstremalaus sporto dokumentikos. „X Games YouTube“ leidžiama serijinė dokumentika „Being“ atskleidžia kaip į savo darbą ir gyvenimą žiūri aukščiausio lygio ekstremalaus sporto atletai.

– Pasakykite tris asmenybes ar naujienų šaltinius, kurie įkvepia kasdien ir kuriuos rekomenduotumėte pasekti („pafollowinti”) socialiniuose tinkluose.
– Norintiems koja kojon žengti kartu su skaitmeninės reklamos pasauliu, rekomenduoju Adexchanger.com. Pakeliui į darbą dažnai klausau jų tinklalaidės „The Big Story“. Jeigu kalbame apie kažką neoficialesnio ir už skaitmeninės reklamos ribų, rekomenduočiau pasekti kanalą „Proto industrija“, kur laidos vedėjas, verslininkas Erikas Viršilas kalbina mūsų šalies verslininkus. Laida savitai laisvo stiliaus, bet gali suteikti įdomios informacijos apie verslo aplinką Lietuvoje.

– Perdegimo sindromą turinčių žmonių skaičius vis auga, trys jūsų patarimai poilsiui nuo technologijų ir tempo?
– Manau, kiekvienas esame labai skirtingas ir nėra vieno atsakymo, bet man atsipalaiduoti labiausiai padeda hobis. Taip pat stengiuosi kiek įmanoma daugiau laiko praleisti gryname ore. Pastaraisiais metais su drauge ypač pamėgome lankyti įvairius pažintinius takus, jie dažnai stebina savo grožiu ir ramybe. Poilsis turi raumenį ir jį taip pat reikia treniruoti. Deja, bet dirbantys žmonės nuo ekrano pasitraukia tik per pietus ar darbo dienos pabaigoje, ypač dabar, kai dauguma dirba namuose. Gal pirma savaitė tokio darbo ir nedaro žalos, tačiau per laiką įtampa kaupiasi. Trečiasis mano patarimas būtų daryti pertraukas. Jeigu dirbate namie, išeikite, apsukti kelis ratus aplink kvartalą. Pasimėgaukite arbatos puodeliu ir mėgstama muzika ar tinklalaide.

– Karantinas – galimybių metas. Ko jus išmokė karantinas?
– Karantinas mane išmokė susitelkti ties dalykais, kurie man iš tikrųjų yra svarbūs.

– Tai vis dėlto ateities darbovietė namuose ar biure? Kaip jūs norėtumėte?
– Mano nuomonė išlieka tokia pati kaip ir prieš karantiną. Idealiu atveju turėtų būti lankstumas. Man pačiam patinka eiti į biurą, tačiau kai pavargstu nuo šios aplinkos, džiaugiuosi, kad turiu galimybę dirbti iš namų.

– Vienas dalykas, kurio labiausiai pasiilgote iš senosios realybės?
– Tikriausiai labiausiai pasiilgstu negalvoti ir negirdėti apie karantiną, suvaržymus ir virusą. Norėčiau, kad žinios vėl vyktų be COVID-19 statistikos.

– Kas jums yra tvarumas? Trys jūsų tvarumo taisyklės.
– Tvarumas man yra poveikio aplinkai mažinimas. Jeigu kalbame apie tvarumo taisykles, išskirčiau vieną: Tvarumas turi būti tikras. Pokyčiai neturėtų būti tik madingi, jie turėtų nešti tikrą naudą.

– Kas jums yra LOGIN konferencija?
– Man LOGIN konferencija yra galimybė pranešti apie šių dienų aktualijas skaitmeninėje rinkodaroje.

LOGIN konferencija šiais metais atvira visiems. Stebėkite nemokamai jau dabar ČIA. Susipažinti su visa programa galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)