LOGIN festivalyje bus net 20 turinio sesijų, kuriose dalyvaus daugiau kaip 150 pranešėjų. Anca Gosling savo pranešimą „The Marriage of Technology & Education – What Does the Future Hold for Aviation Training?“ skaitys antradienį gegužės 25 d. „LOGIN Smart Innovators powered by Xiaomi“ renginyje, „Education” sesijoje 16.55 val.
LOGIN galite stebėti jau dabar – ČIA.

Daugiau kaip 10 metų patirtį rengiant, kuriant ir įgyvendinant mokymo programas turinti Anca Gosling šiuo metu vadovauja „Aeroclass.org“ („Avia Solutions Group“) internetinei mokymosi platformai. Čia siūlomi įvairiausi virtualūs kursai aviacijos profesionalams: tiek lėktuvų pilotams, tiek šiame sektoriuje dirbantiems vadybininkams.

Kad geriau pažintumėte Anca Gosling, ji atsako į LOGIN žaibo („blic“) klausimus:

– Trys technologiniai sprendimai, daiktai, be kurių nebeįsivaizduojate savo kasdienybės?
– Išmanusis telefonas, išmanusis laikrodis, išmanioji spyna.

– Kokios visuomenei reikalingos technologijos dar neturime dabar, bet turėsime 2030-aisiais (jūsų spėjimas, fantazija)?
– Jie egzistuoja ir dabar, tačiau, sakyčiau, nėra prieinami plačiajai visuomenei. Manau, kad 2030-aisiais tai pasikeis. Daug kas naudosime autonominius automobilius, dronus-paštininkus. Taip pat skraidys kosminiai laivai turistams, na galbūt ši technologija dar taip greitai nebus išvystyta, bet… kas čia žino.

– Įvardykite tris filmus ar knygas, kurios jus įkvėpė?
– Mane įkvepia stiprių moterų biografijos ir autobiografijos. Pavyzdžiui, Michelle Obama „Becoming by Michelle Obama“, Madeleine Albright „Madam Secretary“,Amelia Earhart „The Fun of It“.

– Pasakykite tris asmenybes ar naujienų šaltinius, kurie įkvepia kasdien ir kuriuos rekomenduotumėte pasekti („pafollowinti“) socialiniuose tinkluose.
– Vėlgi, mane įkvepia unikalios moterys, dėl kurių veiklos pasaulis tampa geresne vieta gyventi. Socialiniuose tinkluose rekomenduočiau pasekti Jacinda Ardern, Indra Nooyi. Taip pat Josh Bersin.

– Perdegimo sindromą turinčių žmonių skaičius vis auga, trys jūsų patarimai poilsiui nuo technologijų ir tempo?
– Kai turi du mažus vaikučius, pavargti nuo technologijų tiesiog neturi laiko.

– Karantinas – galimybių metas. Ko jus išmokė karantinas?
– Šis laikotarpis mane išmokė rizikuoti, čiupti pasitaikančias progas pernelyg daug negalvojant. Nebijoti pokyčių. Suvokimo, kad arba darai čia ir dabar, arba kitos progos gali ir nesulaukti.

– Tai vis dėlto ateities darbovietė: namuose ar biure? Kaip jūs norėtumėte?
– Man atrodo, geriausia – mišrus darbo būdas. Megzti pažintis, kurti santykius ir įsisavinti inovacijas kaip ir geriau būnant biure. Žinoma, jei moki prisitaikyti ir dirbi su mokančiais prisitaikyti žmonėmis, daug ką galima padaryti ir dirbant nuotoliniu būdu. Manau, kad su karantinu įsisavintas suvokimas, kad tikrai galima pilnai dirbti per atstumą, suteikė naujų galimybių tiek darbdaviams (jie gali samdyti specialistą, gyvenantį visai kitame pasaulio kampelyje), tiek darbuotojams (jie gali dirbti bet kurioje šalyje įsikūrusiai kompanijai).

– Vienas dalykas, kurio labiausiai pasiilgote iš senosios realybės?
– Galimybės laisvai keliauti. Šiuo metu dėl įvairiausių suvaržymų kelionės tapusios tam tikru nepatogumu ir tai yra nemalonu.

– Kas jums yra tvarumas? Trys jūsų tvarumo taisyklės.
– Gebėjimas gyventi kuo mažiau kenkiant gamtai. Tai yra taupiai naudoti vandenį, stengtis vengti plastiko, o kuo daugiau energijos gauti iš saulės.

– Kas jums yra LOGIN konferencija?
– Galimybė išgirsti inovatyvių idėjų, būti įkvėptai ir leisti savo kūrybiškumui lietis per kraštus. Taip pat proga pristatyti visuomenei mūsų projektą – virtualaus mokymosi platformą, skirtą aviacijos profesionalams ir entuziastams „Aeroclass“.

LOGIN konferencija šiais metais atvira visiems. Stebėkite nemokamai jau dabar ČIA. Susipažinti su visa programa galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)