„Prieš pusantrų metų prisijungiau prie Lietuvos oro uostų ir tapau atsakinga už VIP terminalo ir konferencijų centro paslaugas bei visus renginius, kurie vyksta Vilniaus oro uoste. Jau tada mano vienas pagrindinių tikslų buvo – parodyti oro uosto gyvenimą iš arčiau. Ką tai reiškia? Ogi platesnį požiūrį į oro uosto veiklą bei turimą infrastruktūrą – čia ne tik gali skraidyti lėktuvai, bet ir gali būti organizuojamos įvairių prekių ženklų fotosesijos, filmavimai, nestandartiniai projektai, renginiai, ir kas tik šauna į galvą, jeigu tai atitinka visus saugumo reikalavimus“, - pasakoja B. Paškevičiūtė.

Anot jos, įvairių reklaminių projektų, filmavimų, renginių priešpandeminiame oro uostų gyvenime tikrai netrūko ir atrodė, kad tikslą bent iš dalies pavyko greitai įgyvendinti – klientai atrado, jog oro uostuose renginiai vos ne savaime tampa įdomesni, labiau įtraukia, suteikia retai kur kitur sutinkamos aviacijos romantikos. Tačiau tada atėjo 2020 metų COVID-19 pandemija.

Kino teatras Vilniaus oro uoste

„Pandemijos pirmuosius ženklus turbūt pirmieji pamatėme dar praėjusių metų vasarį, o jau po mėnesio – visi buvome karantine. Keleivių beveik nebėra, jokie renginiai nevyksta, o oro uostai turėjo greitai prisitaikyti prie naujos realybės. Tuomet atrodė, kad tai per didelis iššūkis mums visiems – juk nežinojome, su kuo susidūrėme ir kaip su tuo kovoti. Vis dėlto neapibrėžtumas truko neilgai ir jau po kelių mėnesių mes su partneriais oro uosto perone suorganizavome pirmąjį tokį autokino teatrą po atviru dangumi. Tai tikrai buvo įrodymas, kad net didžiausioje krizėje galima surasti jėgų, išsisukti ir net nustebinti savo originalumu pasaulį“, - prisimena Lietuvos oro uostų pardavimo projektų vadovė B. Paškevičiūtė.

Apie tai, kaip Lietuvos oro uostai tapo atviresniais originalioms renginių idėjoms, kaip išnaudojama nestandartinė infrastruktūra renginiams bei projektams, kaip pavyko prisitaikyti prie pandemijos iššūkių - išgirsite Lietuvos oro uostų pardavimų vadovės B. Paškevičiūtės pranešime „Kaip laimėti bėgimo maratoną su „kerzais“?“ gegužės 27 d. „LOGIN Game changers powered by Pigu.lt” renginyje „Creativity” sesijoje nuo 9 val.

Drive - in paroda Vilniaus oro uoste

LOGIN 2021 konferencija šiemet vyks virtualioje erdvėje – bus transliuojama nemokamai Delfi ir 15min portaluose. Renginys vyks net 5 dienas ir žiūrovams pateiks daugiau kaip 55 valandas įdomaus, įtraukiančio turinio. LOGIN 2021 metu patirtimi bei įžvalgomis dalinsis daugiau kaip 150 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. Su visais pranešėjais galite susipažinti www.login.lt ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)