„Kad ir koks inovatyvus LOGIN festivalis bebūtų, jis ne apie robotus, o apie žmonės. Šiuo metu susidariusi pandeminė situacija rodo, kad tiesioginis bendravimas yra ir bus ribojamas stipriau nei pernai. Todėl LOGIN savo penkioliktą gimtadienį švęs kitaip: ne pats gaus dovanas, o dovanos jas kitiems“ – sako LOGIN festivalio vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Didžiausias šių metų netikėtumas ir išskirtinumas – LOGIN festivalio transliacijos net dviejuose populiariausiuose Lietuvos portaluose: Delfi.lt ir 15min.lt. Ši galimybė užtikrins didžiausią matomumą ir pasiekiamumą per visus 15 renginio gyvavimo metų.

Rima Olberkytė-Stankus

„Kokybiškas ir patikimas turinys, inovatyvūs ir drąsūs sprendimai – mūsų portalo prioritetas. LOGIN festivalio taip pat – tai jau ne tik renginys, tai reiškinys, kuris penkioliktus metus atneša svarbiausią dovaną: žinias ir patirtis, pažintis ir bendrystę, vienija Lietuvos ir užsienio geriausius ir garsiausius lektorius ir mokytojus. Suvienijo ir mus – atrodo, kasdienius konkurentus mūsų mažoje rinkoje, tačiau LOGIN mums – 15min ir Delfi – nėra kasdienybė – tai geriausia investicija į save ir ateitį ir šią investiciją šiemet mes drauge dovanojame visai Lietuvai, – sako Rima Olberkytė-Stankus, 15min.lt rinkodaros vadovė. – Pasižymėkite datą, švęskime 15-tą LOGIN gimtadienį drauge!”

Delfi rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis pabrėžia, kad LOGIN festivalis yra didžiausias ir labiausiai visus suvienijantis reiškinys, svarbi Delfi renginių ir konferencijų veiklos dalis: „Šis festivalis sujungia netikėčiausius žmones, įmones, istorijas ir kasmet nustebina mus pačius. Tad žinia apie kitokį LOGIN formatą šiais metais yra tik maža dalis tų naujienų ir netikėtumų, kuriuos mums dovanos festivalis.“

Irmantas Matilionis

Gegužės 24-28 dienomis, atsidaręs transliacijos langą, kiekvienas LOGIN dalyvis matys vieną pagrindinį turinio ekraną ir kelis mažesnius, po kelias valandas trunkančius ir ne kasdien vyksiančius specializuotus renginius. Festivalis išlaikys keturių renginių konceptą: penkias dienas dalyviai matys tarpusavyje besikeičiantį keturių renginių turinį. Vienas renginys bus suskaidytas į keturias turinio sesijas, kiekvienoje sesijoje bus vystoma viena turinio potemė. Kiekvieną dieną programoje matysis kelios pagrindinės potemės, kuriomis bus kalbama.

„Kadangi festivalis vyksta net 5 dienas, temų tikrai bus daug ir įvairių. Festivalio tvarkaraštyje pasižymėję jums tinkamiausias sesijas bei pranešimus, gausite priminimą apie prasidėjusius jums aktualius renginius“, – sako LOGIN vadovė.

LOGIN festivalis visų ištikimų ir naujai prisijungusių dalyvių dėmesio lauks gegužės 24-28 dienomis Delfi.lt ir 15min.lt portaluose. LOGIN pranešėjai ir programa bus skelbiama www.login.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)