Per dvi festivalio dienas lankytojai išgirdo apie 120 įvairiausių sričių specialistų ir novatorių pranešimus: Lucy Hawking, Steveno Goldfarbo, Martino Villigo, Urtės Neniškytės, Virginijus Sinkevičiaus, Franko Salzgeberio, Lino Kojalos, Paulo Ares, Arijaus Žako, Tomo Ramanausko bei daugelio kitų. Septyniose turinio erdvėse iš viso buvo apie 80 valandų nepertraukiamo turinio.

Tie, kurie nedalyvavo LOGIN gyvai arba nespėjo pamatyti visko, ko norėjo, jau nuo šiandien gali tai pakeisti – visų keturių renginių pranešimai patalpinti Delfi Plius platformoje. Kiekvienas, įsigijęs bilietą, šia galimybe galėjo naudotis jau nuo ketvirtadienio – tereikėjo LOGIN svetainėje susigeneruoti savo Delfi Plius prisijungimą ir viską stebėti nuotoliniu būdu. O to dar nepadarę, jau nuo šiandien gali vėl „sudalyvauti“ konferencijoje ir peržiūrėti įrašus.

Vaizdo įrašus gali peržiūrėti visi Delfi Plius prenumeratoriai.

Login dalyviams:

Reikia nueiti į www.login.lt/plius – ten įvedus bilieto QR kodą, kiekvienas dalyvis gaus prisijungimą prie Delfi Plius. Norint išvysti šioje platformoje esančius LOGIN pranešimus, reikia jungtis per šią nuorodą https://www.delfi.lt/plius/login/. Kad lengviau rastumėte pranešimą, kurį norite peržiūrėti, pirmiausia jį suraskite LOGIN programoje: https://login.lt/agenda/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)