Pirkti ne tik parduotuvėse, bet ir internetu „Senukų“ klientai gali jau nuo 2009-ųjų, vos tik startavo internetinė parduotuvė. 2016 metais veiklą perėmė bendrovė „Kesko Senukai Digital“ – nuo tada svetainė tapo tarptautine platforma, kurios pavyzdžiu kuriamos tokios pačios internetinės parduotuvės Baltijos šalyse.

Ši internetinė platforma sulaukė ir interneto bendruomenės pripažinimo – 2016 m. technologijų ir progreso festivalyje LOGIN ji buvo išrinkta geriausia elektroninės prekybos svetaine.

„Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie to, kad daugiau žmonių išgirs apie inovacijas, naujoves, technologijas. Svarbiausia, kad visa tai – iš tų, kurie ir patys šią ateitį kuria. Mes ir patys koja kojon žengiame su naujovėmis vystydami savo platformą, stengiamės ne tik sekti naujoves, bet ir iškart jas diegti, kad mūsų klientai gautų geriausią vartotojo patirtį“, – sako „Kesko Senukai Digital“ rinkodaros vadovė Ieva Vasiliauskienė.

Ieva Vasiliauskienė

„Future Creators“ renginys prasidės 9.45 val. su technologijų guru, savaeigių transporto priemonių kūrėju, ilgamečiu Silicio slėnio darbuotoju Romanu Zontovičiumi. Renginyje bus daug informacijos vystantiems naujus produktus, besigilinantiems į vartotojų elgseną, ieškantiems naujų, kitokių pardavimo formų.

„Future Creators“ pranešėju-įkvėpėju galime vadinti Frank Maximilian Salzgeber – Europos kosmoso agentūros Inovacijų centro vadovą. Jis nuotoliniu būdų prisijungs prie LOGIN ir papasakos apie jų „kosmines“ iniciatyvas. Bus galima nemažai išgirsti ir apie darbo rinkos transformaciją iš Vydūno Trapinsko, Jevgenijaus Abdulajevo bei kitų.

Renginio metu bus galima išgirsti apie naujų produktų vystymą, pardavimus, inovatyvią komunikaciją. Visa tai bus papasakota profesionalų lūpomis – renginio metu kalbės Telemarketingo įmonės „Planas chuliganas“ vadovas Dovydas Braukyla, Vida Jonušytė iš „Vinted“ ir daugelis kitų.

Pilną pranešėjų sąrašą galima rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)