Kas, kaip, kada ir ar tikrai LOGIN bus? Klausimai, ramybės neduodantys daugeliui tų, kurie planuoja apsilankyti festivalyje. LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė nuramina – LOGIN tikrai bus ir pristato, ką galėsime jame išvysti: „Tai didžiausias renginys Baltijos šalyse, kuris kalba apie technologijas ir inovacijas „be sienų“: technologijų įtaką darbo rinkai, inovacijas pardavimuose, kūrybiškumo tendencijas, moderniąją mediciną, technologijas ir sveiką gyvenimo būdą, prekės ženklų komunikacijos inovacijas ir t.t. Mūsų festivalis apima visas gyvenimo sritis ir vysto temas, kurios aiškiai pasako, o kas bus toliau, koks progresas, kaip viską aplinkui veikia technologijos, inovacijos, mokslas, kūryba. Mūsų tikslas yra įkvėpti žmones, ne kažko mokyti, o suteikti jų smegenims šviežių minčių ir emocijų“.

Įkvėpimo semsis iš geriausių savo srities specialistų – tikrų lyderių

LOGIN atidarys „Progress Makers Powered by SEB“ renginys, kuris prasidės rugsėjo 24 d. nuo 9 val. Čia susitiks tokios temos kaip mokslas ir kūryba, lyderiai dalinsis savo istorijomis bei įkvėpimais, taip pat – nemažai turinio bus skirta inovatyviai rinkodarai, bus galima sužinoti, kaip parduoti ir komunikuoti kitaip. Pranešėjų sąrašas prasideda nuo CERN inžinieriaus Steven Goldfarb iki kūrybininko Tomo Ramanausko, nuo Lino Šiautkulio įžvalgų apie skaitmenines jėgas, nuo kurių priklauso verslas, iki pokalbio su Vaidotu Žala, apie tai, ar žmogus, ar technologijos laimi Dakarą ir t.t.

Visus pranešėjus rasite čia: https://login.lt/speakers/progressmakers/
Antrą dieną šio renginio pradžia taip pat 9.30 val.

Moterys inovacijų ir technologijų srityje

Visų laukiamas pranešimas – dr. Urtės Neniškytės, kuri kalbės apie smegenų ir kompiuterio sąsajas. Tai bus pirmoji renginio „Curious Minds Powered by BTA Draudimas“ pranešėja. Jos pranešimo pradžia 9.45 val.

2020 m. neeiliniai, nes išmokome gyventi kiek kitaip – skaitmenizuotai. LOGIN taip pat prisitaikė prie esamo laikotarpio ir jau pirmą dieną nemažai pranešėjų su LOGIN dalyviais bendraus nuotoliniu būdu. Pavyzdžiui, tai bus pusiau moteris, pusiau kyborgė Rebecca Knill iš JAV, technofuturistė Galit Ariel iš Kanados, nepriklausomas digital healh konsultantas dr. Johannes Starlinger ir daugelis kitų. Antrą dieną nuo 8.30 val. renginys prasidės su temomis apie tvarumą, o po pietų bus beveik visas pusdienis, skirtas darbo rinkos įžvalgoms. Viena aktualiausių diskusijų – koks darbdavys turės būti 2020-aisiais?

Visus pranešėjus rasite čia: https://login.lt/speakers/curiousminds/

Apie tai, kokia ateitis mūsų laukia

Dar vienas renginys – „Future Creators“ – prasidės 9.45 val. su technologijų guru, savaeigių transporto priemonių kūrėju, ilgamečiu Silicio slėnio darbuotoju Romanu Zontovičiumi. Renginyje bus daug informacijos tiems, kas vysto naujus produktus, gilinasi į vartotojų elgseną, ieško naujų, kitokių pardavimo formų. „Future Creators“ pranešėju, kuris tikrai sugeba įkvėpti, galime vadinti Frank Maximilian Salzgeber – Europos kosmoso agentūros Inovacijų centro vadovą. Jis nuotoliniu būdų prisijungs prie LOGIN ir papasakos apie kosmoso iniciatyvas. Taip pat bus galima išgirsti apie darbo rinkos transformaciją iš Vydūno Trapinsko, Aistės Miškūnienės ir kitų.

Visus pranešėjus rasite čia: https://login.lt/speakers/futurecreators/
Antrą dieną renginio pradžia 9.00 val.

Transporto rinkos aktualijos

LOGIN renginyje „Game Changers Powered by Huawei AppGallery“ pirmą dieną iki pietų bus galima išgirsti pranešimą ir pokalbį su daugelio LOGIN dalyvių itin laukiamu Alfredu Chmieliausku Jaunesniuoju. Šis lietuvis yra vienas tų, kuris dalyvavo garsiojoje Cambridge Analytica duomenų panaudojimo istorijoje per rinkiminę JAV prezidento kampaniją 2016-aisiais metais. Artėjant naujiems rinkimams ir politikams beieškant sprendimų visais įmanomais būdais laimėti rinkimus, ši tema išlieka kaip niekad aktuali. Pirmą dieną renginys prasidės 10 val.

„Game Changers Powered by Huawei AppGallery“ renginyje bus labai daug startuolių, jie pasakos apie savo sėkmės ir nesėkmės istorijas, vienas jų – BOLT įkūrėjas Martinas Viligas, taip pat pirmąjį Human IPO Baltijos šalyse išleidęs Antanas Bernatonis ir daugelis kitų. Rugsėjo 25 d. renginys prasidės 9.30 val. ir tą dieną nemažai dėmesio teks transporto rinkai, dalyvaus oro linijų bendrovės „airBaltic“ vadovas Martin Gausas, Estijos aviacijos bendrovės „Magnetic MRO“ vadovas ir visoje Estijoje žinomas aviacijos ekspertas Risto Maeots bei Lietuvos aviacijos ekspertas Simonas Bartkus.

Visus pranešėjus rasite čia: https://login.lt/speakers/gamechangers/

Apie nūdienos aktualijas diskutuos žiniasklaidos atstovai, menininkai

Taip pat bus dvi diskusijų zonos – „Mita Chat Zone“ lauko erdvėje ir „Schneider Electric Chat Zone“ vienoje iš vidaus salių. Diskusijose dalyvaus renginių pranešėjai ir kiti dalyviai. Didžiųjų žiniasklaidos priemonių vadovai kalbėsis apie krizę ir medijų transformacijas, ekspertai analizuos elektroninės komercijos tendencijas, bus net keletas pokalbių apie Baltarusijos aktualijas bei Covid-19 padarytus pokyčius. Tarp pokalbių svečių bus menininkė Dalia Ibelhauptaitė, „15min“ tyrimų žurnalistai Dovydas Pancerovas ir Birutė Davidonytė, SEB rinkodaros vadovas Liudas Rimkus, BTA valdybos narys Vaidas Labanauskas ir kiti.

Vienas iš LOGIN renginių rugsėjo 24 dieną, kuris jau vyksta šešerius metus, – saugumo konferencija „ESET Security Day“, suteikianti galimybę išgirsti kibernetinio saugumo naujienas, susipažinti su šios srities profesionalais iš Lietuvos ir užsienio. Į renginį pateks tik dalyviai, įsigiję specialių šio renginio bilietą. Su kitų renginių bilietais festivalio lankytojai negalės išgirsti šio renginio turinio. Pranešimus skaitys LITNET CERT IT saugos grupės vadovas, saugos konsultantas Šarūnas Grigaliūnas, etiškas hakeris ir socialinis inžinierius Toms Pēcis, Darius Povilaitis, IT saugumo ekspertas Marius Pareščius, „Paysera“ viceprezidentas, kibernetinio saugumo ekspertas ir dar keletas ekspertų.

Startuolių apdovanojimai

O rugsėjo 25 dieną „Schneider Electric Chat Zone“ bus dedikuota aštuonerius metus iš eilės organizuojamam startuolių konkursui „Startup Fair Pitch Battle“. Startuolių kovų organizatoriai „Startup Lithuania“ pakvietė perspektyviausius Lietuvos bei užsienio startuolius varžytis dėl geriausiojo titulo. Renginio metu startuoliai turės galimybę pristatyti savo inovatyvius verslus renginio žiūrovams ir tarptautinei ekspertų komisijai.

Pranešimas, kurio lietuviai labiausiai laukia

Šių metų itin laukiama pranešėja – vieno garsiausių pasaulio mokslininkų Stepheno Hawkingo dukra, novelistė, švietėja bei filantropė Katerina Lucy Hawking. Ji su LOGIN dalyviais sveikinsis rugsėjo 25 dieną 12 val. Unikalią progą iš garsiosios mokslo populiarintojos išgirsti apie kosmoso paslaptis, mokslą bei švietimą turės visi, apsilankę festivalyje LOGIN, nes jos pranešimas bus transliuojamas visuose keturiuose pagrindiniuose LOGIN renginiuose.

LOGIN organizatoriai primena, kad dalyviai, kurie perka bilietą į LOGIN, galės dalyvauti visuose renginiuose dvi dienas, visgi, dėl pranešėjų, organizatorių ir lankytojų saugumo – bus ribojamas patenkančių žmonių kiekis į renginio sales, didžiuosiuose keturiuose renginiuose bus ribojama iki 500 žiūrovų vienu metu.

Bilietus į LOGIN įsigyti galima čia: https://login.lt/pass/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)