Organizatoriai žada, kad renginyje puikiai jausis bet kokio amžiaus dalyviai – nuo mažiausiems skirtos „Kakės Makės“ programos bei batutų parko iki vyresnius džiuginsiančių Rondo, „16 Hz“, Vytauto Šiškausko, Katažinos ir Pop Ladies ir „Biplan“ koncertų. Vakaro kulminacija taps vieno mylimiausių Lietuvos atlikėjų Donato Montvydo koncertas.

Nemokamo renginio metu aktyviausieji bus kviečiami ir dalyvauti neįtikėtino populiarumo sulaukusio LRT televizijos muzikinio projekto „Du balsai – viena širdis“ atrankose. „Tai projektas, skirtas dainuojantiems giminaičiams. Į sceną lipa kraujo ryšiais susiję duetai: broliai ir seserys, tėvai su vaikais ar net seneliai su anūkais. Tikime, kad „Lietuvos giminių festivalyje“ mus nustebins ne viena talentinga pora, kurią kviesime leistis į ypatingą muzikinį nuotykį“, – teigė „Du balsai – viena širdis“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

„Du balsai – viena širdis“ – ypatingas projektas ne tik dėl to, kad į sceną lipa artimi žmonės. Šiemet jau antrąjį sezoną muzikinius pasirodymus vertins ne tik žavinga Dovilės Filmanavičiūtės-Miss Sheep, Katažinos Zvonkuvienės ir Manto Stonkaus trijulė, bet ir 150 žiūrovų salėje. Jie sėdės ant specialia technologija pagamintų kėdžių, kurios fiksuos atsistojusį žiūrovą. Aplodismentai stovint virs balu dueto sąskaitoje. Projektui diriguos ir jaukią atmosferą kurs laidos vedėja Jurgita Jurkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)