Laimėtoją atlydėjo jo geras draugas, kuris jau buvo patikėjęs savo bičiulio sėkme ir linksmai jam antrino.

Tiksliai žino, kam skirs laimėjimą

Laimėtojas Mantas apie laimėjimą pirmiausia pranešė savo draugui, su kuriuo kartu ir atvyko į Vilnių. „Gavau iš Manto žinutę su tokiu tekstu: „Nežinau, kaip tau pasakyt“, o tada atsiuntė nutrinto bilieto nuotrauką“, – linksmai pasakojimą pradėjo laimėtojo bičiulis. Po to jiedu susitiko ir kartu nuvažiavo įsigyti daugiau bilietų. „Nusipirkome bilietų gal už 100 eurų, kad patikrintume, ar tikrai gerai supratau žaidimo taisykles“, – pasakojo Mantas.

Jis prisipažino mėgstantis momentines loterijas. „Labiausiai patinka „Vegas“ ir „Sėkmės 7” žaidimai, nes čia – didžiausi laimėjimai. O šįkart štai ir laimėjau 250 000 eurų“, – kalbėjo Mantas ir pridūrė, kad tai didžiausias jo laimėjimas, nors mažesnių prizų pasitaiko gana dažnai.

Laimėtojas dirba statybų sektoriuje, o pasiteiravus, kam planuoja skirti laimėtus 250 000 eurų, vyras jau tiksliai žinojo savo planus. „Manau, kad šiuos pinigus skirsiu nuosavam statybų verslui. Tai bus investicija, kaip paskola – tik be bankų ir be palūkanų“, – teigė jis.

Paklausus, kaip į tokį laimėjimą sureagavo Manto šeima, laimėtojas atsiduso ir prisipažino, kad jo žmona, taip pat kaip ir jis, dar negali patikėti tuo, kas įvyko.

Užsakymo nr.: PT_79916279