Geriausia dovana – balti sportbačiai

„Aš visada noriu pataikyti tiesiai į dešimtuką, tad kone visus metus stengiuosi ištempęs ausis klausytis, kam ko reikia, kad Kalėdų rytą visa šeimyna būtų laiminga“, – pasakojo „Teleloto“ vedėjas Gintas. Jis taip pat pridūrė, kad mėgsta dovanas, supakuotas į dideles dėžes. „Net jeigu tai sagos dydžio dovana – svarbu, kad ji būtų įspūdingai supakuota ir užimtų nemažą vietą po egle“, – šypsojosi vyras, auginantis tris vaikus. Kalbant apie dovanas, Gintas prisiminė, kad jo įsimintiniausia gauta Kalėdų dovana – balti sportbačiai. „Man buvo 8 ar 10 metų, o tokius baltus sportbačius tais laikais avėdavo krepšininkai, tad ši dovana man buvo išskirtinio gėrio“, – juokėsi Gintas.

„Teleloto“ vedėjui Kalėdos yra išskirtinai šeimos šventė. „Šventimas yra visada vienodas, bet pats mieliausias. Neveikiam nieko rimto – kas žiūri filmą, kas džiaugiasi Kalėdų senio dovanomis, kas knygą skaito – tokia ramybė. Jei per Kalėdas būna sniego – einam pačiuožinėti nuo kalnelio“, – savo šventinėmis tradicijomis pasidalijo Gintas.

O štai Tadas Rimgaila prisipažino, kad Kalėdos jam – dviguba šventė. „Visa šeima susirenka pas mus su žmona į namus. Per Kūčias minime ir mano mamos gimtadienį, tad šventė – dviguba!” – juokėsi žymus vyras. Pasiteiravus, kokias dovanas labiausiai mėgsta dovanoti, Tadas atsakė, jog jam svarbiau ne pati dovana, o žmogaus emocija, kai jis ją išpakuoja.

Didžiausias „Teleloto“ prizų karavanas

Ir Gintui, ir Tadui šiemet jau teko pabūti Kalėdų seneliais. Jiedu pasitiko didžiausią „Teleloto“ Kalėdų karavaną. Pirmą kartą žaidėjų laukia tokia gausa prizų. Per penkias savaites, nuo lapkričio 25 dienos iki gruodžio 30 dienos, bus galima laimėti NET 50 automobilių: „Kia Sportage“, „Nissan Qashqai“, „VW T-Roc“, „Mazda CX-5”, „Nissan Juke“ ir „Suzuki Vitara“. Žaidėjams atiteks ir 10 000 naudingų daiktų buičiai bei laisvalaikiui, tarp kurių išmanūs televizoriai, telefonai, nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai, čekiai buities technikai bei daug daug kitų.

Pagrindinis Kalėdų prizas – įrengtas kotedžas Vilniaus mieste, „Karaliaučiaus slėnyje“. Kiekvieną sekmadienį bus traukiama po vieną pretendentą laimėti naujus namus. Sausio 6 dieną visas penketukas susirinks į „Teleloto“ studiją, kur ir paaiškės, kas taps kotedžo laimėtoju.

Ruoškitės „Teleloto“ prizų karavanui – o tam tikrai pravers bilietai, kurie Jūsų laukia parduotuvėse prie terminalų, kasose, internetu www.perlas.lt ar mobilioje Perlas programėlėje.

Užsakymo nr.: PT_79697805