Laimėjo tik Lietuvai skirtą prizą

Tokią sėkmę Mantui atnešė žaidimas „Eurojackpot“, kurį jis žaidžia nuo pat to laiko, kai loterija atsirado Lietuvoje dar 2013 metais. Kaunietis prisipažino, kad jam labiau sekasi su stambesniais laimėjimais. Prieš kelis metus jis laimėjo 8000 litų, o štai šįsyk – sportišką automobilį.

Visą mėnesį „Eurojackpot“ loterijoje vyko specialus žaidimas, skirtas tik Lietuvai, dėl automobilio „Ford Mustang“. Mantas buvo vienas iš dvidešimties pretendentų šiam prizui laimėti. Ir jis tapo tuo vieninteliu laiminguoju, kuriam teks garbė sėdėti prie šio automobilio vairo.

Apie specialų žaidimą dėl „Ford Mustang“ vyras žinojo, tačiau pirkdamas bilietus, nesitikėjo laimėti. „Net minties nebuvo“, – juokėsi Mantas.

Sėkmę nujaučia tėtis

Mantas prisipažino, kad loterijoje žaidžia pakankamai dažnai, tačiau sėkmė lanko tada, kai bilietų įsigyti paskatina tėtis, jis tarsi kažką nujaučia. „Jį pirmąjį ir pasiimsiu į išvyką naujuoju automobiliu, tėtis mane juk visad ir skatina įsigyti loterijos bilietų“, – pasakojo vyras.

Ar ir šįkart bilietą pirko paskatintas tėčio? Laimėtojas šypsojosi ir atsakė teigiamai. „Internetu įsigijau keturis bilietus ir vienas jų suteikė man progą pretenduoti į automobilį“, – kalbėjo Mantas.

Kaip viskas įvyko? „Pirmiausia gavau laišką, kad tapau pretendentu ir turiu registruotis. Tai vos spėjau tą padaryti – paskambinau į loterijos atstovybę kone paskutinę dieną“, – juokėsi kaunietis. Vėliau, birželio 16 d., apie patį laimėjimą vyrą informavo loterijos atstovė.

Laimėtą „Ford Mustang“ Mantas vairuos pats, jau svarsto ir apie tai, kur vyks naujuoju automobiliu. „Pirmiausia, žinoma, važiuosi iš Vilniaus namo į Kauną“, – patenkintas šypsojosi vyras.
Vyras prasitarė, kad turi ir įdomų pomėgį – fotografiją dronais. Gal dabar turės naują modelį fotosesijoms – automobilį „Ford Mustang“?

Kviečiame žiūrėti automobilio atsiėmimo reportažą:

Užsakymo nr.: PT_78379629