„Rimutės šimtalapiai“

Alytuje įsikūrusi kepykla jau 30 metų pagal autentišką receptą gamina tradicinius totoriškus šimtalapius. Tačiau verslas susidūrė su iššūkiu, kaip šį desertą prikelti naujam, moderniam gyvenimui ir jį išpopuliarinti. Spręsti problemą projekto metu pagelbės ir savo patirtimi bei įžvalgomis su įmone dalysis jos mentoriumi tapęs komunikacijos agentūros „Bosanova“ vadovaujantis partneris Vytautas Matulevičius.

„Pelningi sprendimai“

Šiauliuose įsikūrusi finansinių paslaugų agentūra teikia finansų vadovo nuomos ir buhalterines paslaugas – konsultuoja finansinių verslo sprendimų klausimais, padeda kasdienėje buhalterinėje įmonių veikloje. Projekte įmonė ieškos verslo strateginės krypties, o jai pagelbės mentore tapusi hibridinio smulkių įmonių akceleratoriaus ir privataus kapitalo fondo Baltijos šalyse „Katalista Ventures” įkūrėja ir generalinė direktorė Greta Monstavičė.

„Tingi panda“

Internetu prekiaujanti bei fizinę parduotuvę Kaune įkūrusi „Tingi panda“ parduota kūdikių bei vaikų prekes – baldus, drabužius, namų tekstilę, indus ir kitus reikmenis. Tačiau įmonei reikalingas pastiprinimas stiprinant pardavimų, tiekimo ir sandėlio valdymo procesus, tad prie problemos sprendimo prisidės ir projekto programoje numatyti seminarai bei užsiėmimai, ir įmonės mentore tapusi el. parduotuvių „Newcrush“ , AimX, GLOFIX įkūrėja Karolina Barasnevičiūtė.

„Atviros metalo dirbtuvės“

Vilniuje įsikūrusios „Atviros metalo dirbtuvės“ yra erdvė, skirta edukacijai, laisvalaikiui ir metalo gaminių gamybai. Projekto dalyviai tikisi atrasti sprendimų, kaip pritraukti klientų ir išplėsti paslaugų asortimentą. Na, o „Atvirų metalo dirbtuvių“ mentoriumi tapo žūklės technologijų įmonės „Deeper” generalinis direktorius Donatas Malinauskas.

Elektros prekių parduotuvė „Elverta“

Alytuje įsikūrusi įmonė prekiauja elektros prekėmis bei teikia elektros instaliacijos, elektronikos prietaisų montavimo, programavimo bei kitas paslaugas. Projekte įmonė stengsis atrasti būdų efektyviau valdyti pardavimų apimtis. Įmonės mentoriumi tapo Sergej Artemiuk – technologinius sprendimus bei produktus kuriančios, gaminančios ir platinančios lietuviško kapitalo įmonių grupės „ACME Grupė“ direktorius.

„Garbanė“

Internetinėje bet fizinėje parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniuje, „Garbanė“ prekiauja profesionalia kosmetika, maisto papildais bei prietaisais grožiui. Į projektą įmonė atėjo vedina verslo proveržio recepto paieškų, o ją projekto metu lydės jos mentoriumi tapęs „International Coaching Federation“ sertifikuotas koučingo profesionalas Povilas Petrauskas.

„Choco Decolight“

„Choco Decolight“ užsiima lempučių, girliandų bei kitokių dekoro priemonių prekyba ir nuomos paslaugomis. Tačiau savo verslo kelyje įmonė suprato, kad jai svarbu išgryninti veiklos kryptį ir sustiprinti elektroninę prekybą. Savo patirtimi bei žiniomis su „Choco Decolight“ dalysis krovos ir komunalinės technikos nuomos įmonės „Alwark“ vadovas, akcininkas ir Grupės valdybos narys Julius Urbanavičius.

„Saulės patalynė“

Įmonė siuva ir prekiauja patalyne, taip pat – miego drabužiais, namų aksesuarais bei kitomis prekėmis namams. Sėkmingai įsitvirtinusi vietinėje rinkoje, „Saulės patalynė“ siekia išplaukti į tarptautinius vandenis ir imtis eksporto. Įmonės mentorius – pakavimo bei ženklinimo sprendimų kompanijos „PakMarkas“ generalinis direktorius ir savininkas Virginijus Gumbaragis.

„Mur mur apranga“

Panevėžyje ir Šiauliuose įsikūrusi bei internetu prekiaujanti „Mur mur apranga“ parduoda Lietuvoje sukurtus ir pagamintus drabužius. Įmonė siekia investuoti į verslo plėtrą bei tikisi, kad „Kiekvienas gali“ smulkaus verslo akademijoje įgytos žinios padės sėkmingai žengti šį žingsnį. Projekto metu įmonę lydės ir savo patarimais dalysis „RAIT GROUP“ generalinė direktorė Dovile Končak.

„Eurogama“

Specializuotos įrangos parduotuvė prekiauja serviso, pramonės įranga, technika neįgaliesiems. Įmonės tikslas – verslo augimas stiprinant finansų valdymą, o jos mentore tapo inovacijų laboratorijos „Future Leadership“ įkūrėja ir vadovaujanti partnerė Justina Klyvienė.

Kviečiame stebėti projekto dalyvių kelionę bei projekto svečių pranešimus aktualiomis verslo valdymo bei auginimo temomis. Dalyvių įžvalgas bei atradimus galėsite išgirsti kiekvieną trečiadienį 11 val. Žinių Radijo laidoje „Smulkaus verslo akademija“, na o projekto svečių pranešimus bei kitas naujienas galite sekti naujienų portale „Delfi“.