Kaip skelbia verslininkai, viena jų parduotuvių įsikūrusi prieš dvi savaites po rekonstrukcijos duris atvėrusiame prekybos centre Jaruzalės mikrorajone. Čia krautuvėlė veikia jau keletą metų, o pastaraisiais metais esą gerokai atsinaujino – atsirado gurmaniškų ir ekologiškų produktų iš Ispanijos, Jungtinės Karalystės ir Italijos.

Praėjusią savaitę krautuvėlė atsidarė ir Kauno gatvėje.

Verslinininkai tikina, kad joje pirkėjai galės rasti itin daug produktų iš Ispanijos – tiek sūrių, tiek pikantiškos, tiek tradicinės Chorizo dešros, gaminių su Iberijos kumpiu, vytintų kumpių „Jamon“. Prekių asortimente, skelbiama pranešime spaudai, taip pat yra įvairių alyvuogių indeliuose, sveriamų pikantiškų, paštetų, užtepėlių, saulėje džiovintų pomidorų, prieskonių, kavos, arbatos ir saldumynų.

Lietuvių įkurtose krautuvėlėse, rašoma pranešime, galima rasti ir Lietuvių gamintojų maisto produktų tokie kaip virtiniai, duona, pyragai, sausainiai, medus. Pardavinėjami ir alkoholiniai gėrimai, pavyzdžiui, čekiškas, ispaniškas alus, itališki vynai ir t.t.

„Žirnio krautuvėlė“

Populiariausių produktų kainos parduotuvėje svyruoja nuo kelių iki keliolikos eurų. Pigiausio alyvuogių aliejaus galima įsigyti už 4 eurus, arbatos – 4,89, makaronų – 2,5 Eur. Užsienietiško alaus kainos svyruoja nuo 1,39 Eur už „Primator“ iki 3,39 už „Toro“. Pigiausio balto vyno parduotuvėje galima rasti už 7 eurus, brangiausio – 25.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)