VšĮ „Versli Lietuva“ dalinasi keliomis istorijomis, kaip sekasi jaunoms įmonėms, kurias jau beveik pusmetį konsultuoja Nacionalinio mentorių tinklo mentoriai.

Eglė Guogė užsiima rankų darbo vestuvių, krikštynų atributikos ir dovanų gamyba bei turi internetinę vestuvių atributikos parduotuvėlę. Moteris su patyrusios mentorės Dovilės Grigalavičienės, „Skonis ir kvapas“ įmonės savininkės, pagalba ryžosi gamybą perkelti iš namų į nuomojamas patalpas, teigiama pranešime spaudai.

E. Guogė jau prieš du metus turėjo el. parduotuvę, kurioje prekiauja savo ir kitų menininkų rankų darbo produktais, joje per mėnesį vidutiniškai aplanko 10000 lankytojų, šis skaičius dar didėja prieš ir per vestuvių sezoną. Dabar Eglė savo produktus gamins didesnėse ir modernėse patalpose bei ruošia kitų naujienų.

Kita ilgalaikės mentorystės dalyvė – Inga Paplauskė, „ju2ju2“ sporto užsiėmimų kūrėja. Be įprastų sporto užsiėmimų ji siūlo tris patogius sporto būdus, kurie padeda taupyti laiką ir išlaisvina nuo kliūčių, dėl kurių dažnas žmogus nesportuoja: asmeninės treniruotės, treniruotės mamoms su vaikais ir sportas biure.

Inga su patyrusios internetinės rinkodaros profesionalės – mentorės Ievos Kukevičienės, „Autoledi“ įmonės rinkodaros ekspertės, pagalba susidėliojo naujo sezono programą ir komunikacijos planą ir kviečia naujus narius būti aktyviais ir pasirūpinti savo sveikata ir fizine forma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)