Premjerė kviečia šventiniu laikotarpiu puoselėti dėkingumą už tai, ką turime.

„Nuoširdžiai tikėkime, kad net labai apsiniaukusiame danguje galėsime įžiūrėti vilties žvaigždę, jei tik labai atidžiai jos ieškosime. Man Kalėdų esmę labiausia atskleidžia Bučoje, Ukrainoje, papuošta eglė, kurią įžiebia ne lemputės, bet vietos gyventojų širdys“, – teigia I. Šimonytė, kad tai stiprus pergalės vilties simbolis prieš bet kokią tamsą.

„Sutikime Kalėdas, kupini meilės, tikėjimo ir atjautos tiems, kam dabar ypač sunku. Remkime Ukrainos žmones tuo, kuo galime. Tai geriausia dovana žmogiškumui ir vilčiai, kad drauge galime prasklaidyti net tamsiausius debesis“, – sako premjerė.

I. Šimonytė teigia, kad dalydamiesi žmonės stiprėja ir kviečia per šventes nepamiršti tų, kam dabar pagalba yra svarbiausia.

„Linkiu, kad Naujaisiais metais įsileistume viltingą šviesą, kuri lydėtų ryžto, bendrystės, rūpinimosi vieno kitu kelyje. Būkite sveiki, saugūs ir laimingi“, – švenčių proga linki premjerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)