Paskutinės dokumentinio filmo „Harry & Megan“ serijos išleidžiamos šią savaitę, jose bus nagrinėjamas jų sprendimas atsisakyti karališkųjų pareigų ir gyventi Amerikoje.

Viename iš dramatiškų serialo anonsų rodoma, kaip Harry „nusitaiko" į savo brolį princą Williamą, su kuriuo jį sieja ne patys geriausi santykiai. Jame galima išgirsti, kad žmonės buvo „pasiruošę meluoti“, kad apsaugotų jo brolį, o rodomas Bekingemo rūmų vaizdas.

Meghan Markle ir princas Harry

Tačiau nepaisant nesutarimų tarp brolių, karališkoji redaktorė ir ekspertė Roya Nikkhah sako, kad jų šeimos vis tiek keisis kalėdinėmis dovanomis.

„The Sunday Times“, ji sako: „Tikėkite ar ne, Velsas ir Saseksas šiais metais apsikeičia kalėdinėmis dovanomis. Nesant geros valios tarp porų, Williamas ir Kate neatims dovanų iš trejų metų Archie ir vienerių Lilibet. Pagal karališkąją tradiciją, Harry ir Meghan taip pat išsiuntė dovanas George'ui, Charlotte ir Louisui, kuriems yra devyneri, septyneri ir ketveri. Suaugusieji dovanomis nesikeis“.

Pirmuosiuose trijuose serialo apie Harry ir Megan epizoduose Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė pasakojo apie tai, ką jiems teko patirti ir karališkosios šeimos elgesį su jais.

Princas Louisas

Harry kalbėjo apie „nesąmoningą šališkumą“ dėl rasizmo, o Meghan pavadino Williamą ir Kate bejausmiais po to, kai apkabino juos per pirmąjį susitikimą.

Harry taip pat tvirtino, kad karališkosios šeimos nariai jų klausė, kodėl Meghan turėtų būti apsaugota nuo žiniasklaidos. Jis teigė, kad jam buvo pasakyta, jog tai turėjo išgyventi visos karališkosios moterys, įskaitant princesę Dianą ir Kate.

Meghan teigė, kad buvo nepasiruošusi karališkajam gyvenimui, kadangi jos lūkesčiai nesutapo su realybe, kokią ji pamatė.

Tuo tarpu karališkieji asmenys karalius Charlesas ir Velso princas Williamas nusprendė laikytis oriai, nekomentuodami serialo ir jame kalbančių Harry ir Megan. Vienas šaltinis sakė, kad tai yra įprastas reikalas ir nėra jokio noro leistis į žodžių karą:

„Pirmoje serialo pusėje tikrai nėra nieko, dėl ko būtų verta įsitraukti, ir nėra nieko naujo apie tai, kad Sasekso kunigaikštis ir hercogienė viešai kalbėjo apie savo laiką karališkojoje šeimoje. Ori tyla yra karališkosios šeimos kasdienybė, o visas dėmesys skiriamas darbui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją