Be žaislų, girliandų, kitų tradicinių papuošimų, nebijokime naudoti ir, regis, ne visai įprastus kalėdinių dekoracijų elementus. Tinkamai juos pritaikius, atskirose kertelėse gims grožiu spindintys, stilingi paveikslėliai, į kuriuos pažvelgus, ir kasdienybė taps mielesnė, ir laikmetis mažiau įtemptas.

Miglės Trainienės nuotr.

Stilingas kompozicijas galima sukurti, prie įprastų dekoracijų, eglučių ar jų šakų pritaikius įmantrius stiklinius indus, įvairių formų ir dydžių žvakides, kankorėžius, graikinius riešutus, avokadų kauliukus, šiaudinius papuošimus, netgi sudžiovintus rugius, nendres, smilgas.

Miglės Trainienės nuotr.

Pasirūpinus tinkamu apšvietimu, pritaikius dekoracijų atspalvius prie baldų ir sienų spalvų, padovanosime malonias akimirkas ir sau, ir savo artimiesiems.

Miglės Trainienės nuotr.

Svarbiausia, nevaržyti savęs žodžiais „negaliu“, „nemoku“, „nesugebėsiu“, „o kam tai įdomu?“ – gražūs vaizdai kuo puikiausiai gali džiuginti žmones ir siaurame rate, tereikia mažumėlę pasistengti, išleisti į laisvę fantaziją, nestabdyti kūrybos gaidelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją