Atėjus didžiausioms metų šventėms kone visuose namuose įsikuria kalėdinė dvasia – vieni puošia gyvas žaliaskares, kiti dirbtines, treti kalėdinėmis dekoracijomis gražina eglišakius. Tiesa ta, kad visi savo namuose norime kuo didesnio jaukumo, džiugesio ir nepamirštamų akimirkų.

Nors šventės – apie dosnumą ir draugystę, o ne varžytuves ir konkurenciją, draugiškai pasivaržyti dėl gražiausios eglutės titulo tikrai galima. Juolab, kai laimėtojų – visas būrys: Delfi skelbia gražiausios kalėdinės eglutės konkursą, kuriame galima dalyvauti kiekvienam. Konkurso trukmė: nuo 2022 metų gruodžio 5 dienos iki gruodžio 31 dienos.

Eglutė

Taisyklės labai paprastos: čia talpinkite savo žaliaskarės nuotrauką, įrašykite savo vardą ir elektroninį paštą. Štai ir viskas, visą kitą darbą nudirbs balsuotojai. Iš 50 eglučių, surinkusių daugiausiai balsų, burtų keliu išrinksime ir apdovanosime 10 dalyvių, kurie įkėlė eglutės nuotrauką ar nuotraukas ir jiems atiteks po specialųjį DELFI prizą – 30 eur dovanų kuponą apsipirkti PC PANORAMA.

Balsuodami vertinkite ne tik kitų konkurso dalyvių atsiųstas eglutes, bet ir įvairių Lietuvos miestų žaliaskares. Kurio miesto eglutė gražiausia? Eglučių kovos prasideda!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)