„European Best Destinations“ – daugiau nei 4 milijonus keliautojų vienijanti organizacija, bendradarbiaujanti su pagrindiniais Europos turizmo centrais ir skatinanti turizmą Europoje.

Šiemet jie dalinasi gražiausių Europos eglučių reitingu.

„Didieji Europos miestai jau įžiebė savo egles. Kalėdų laukimą rodo šventinės mugės, karštas vynas, kepiniai… Kiekvienas didžiuojasi savo Kalėdų egle, nesvarbu, jaunas ar senas. Skelbiame gražiausias Kalėdų muges Europoje, o taip pat – gražiausias Europos Kalėdų egles“, – skelbia „European Best Destinations“.

Europos kalėdinių eglių reitingo viršūnėje – Varšuvos eglė. Antroje reitingo vietoje atsidūrė Londonas, trečioje – Viena.

Viso sąraše atrinktos 25 įspūdingiausios šių metų Kalėdų eglės. Tarp jų Vilniaus eglė atsidūrė 11–oje vietoje.

Vilniaus eglė atsidūrė gražiausių Europos eglių reitinge

„Vilniaus Kalėdų eglė pribloškia! Nueikite į šurmuliuojančias gatves, stebėkite Kalėdų eglutę ir pasigrožėkite senamiesčio papuošimais“, – rašoma „European Best Destinations“.

Reitinge pažymima, kad Vilniaus Kalėdų eglė kasmet tampa nauju talentingų dizainerių kūriniu. Vis dėlto, iliustracinėje nuotraukoje pasirinkta 2015 metų eglė.

„Iliustracinėje nuotraukoje – viena iš daugelio konceptualių Vilniaus eglučių. Kiekvienais metais Kalėdų eglė vis originalesnė, ekologiškesnė, įspūdingesnė“, – skelbia „European Best Destinations“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)