„Štai pasimatėme su išdaigas krėtusiomis būtybėmis. Pasirodo, tai – sniego žmonės. Kaip ir žadėję, jie išlindo iš slapyviečių ir įsitaisė centrinėje aikštėje bei Paupio turguje. Beveik 3 metrų gauruotieji pasakojo savo kelionės įspūdžius. Atvykę iš gūdaus miško, sniego žmonės negalėjo patikėti pramogų gausa Paupyje! O kartu, minėjo, kad nekantrauja susipažinti su rajono gyventojais bei lankytojais“, – taip gigantiškas puošmentas feisbuke pristatė jų sumanytojai.

Paklaustas, kaip kilo idėja į Paupį atgabenti būtent tokias dekoracijas, „Darnu group“ Rinkodaros ir komunikacijos projektų vadovas Egidijus Sys sako, kad viskas labai paprasta:

„Idėja labai trumpa – nes tai Paupys. O jeigu rimtai, tai mes vengiame šabloniškų Kalėdų, visada ieškome stebinančių ir niekur nematytų sprendimų. Ir taip šiemet į Paupį atkeliavo sniego žmonės, kurių niekas nematė, bet girdėjo apie juos legendas. O jiems taip patiko Paupys, kad nusprendė užsilikti visą šventinį laikotarpį čia“, – pasakoja E. Sys. Anot pašnekovo, idėją įgyvendinti padėjo dekoratorė Grita Sviderskė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją