Jiedu kartu su fotomenininku A.Vasiliausku ketvirtadienį 12 val. kviečia visas Vilniaus Egles susirinkti prie Vilniaus kalėdinės eglės.

„Adas padarys gal net rekordinę Eglių nuotrauką iš oro, paaukosime Ukrainą remiančiam fondui „Blue and Yellow“, vienu metu siųsdamos SMS iš savo telefonų ir garsiai pasakysim: Egle, nesiparink, tu faina, nes mes visos esam fainos!" – kviečia Dovilė, kuriai idėja sukviesti Egles kilo važiuojant autostrada bei skaitant pasipiktinančias eglute žinutes.

Dovilė įsitikinusi, kad metas pabaigti kasmetinius priekaištus eglėms, kad jos neatitinka kažkieno standarto: „Dalinkitės žinia, ateikit, pasilinksminkim. Šitoj tamsoj taip tų akimirkų trūksta. Metas nustoti lenktyniauti, nes Eglės yra visur geriausios: ir Kaune, ir Klaipėdoj, ir kur tik norit!“.

Dovilė Filmanavičiūtė

Aktyvi Ukrainos rėmėja kviečia nepamiršti, kad šiandien vyksta karas ir kad yra daug svarbesnių dalykų.

„Kaskart, kai norėsim kuom nors visiškai nereikšmingu pasipiktinti – tiesiog išsiųskim SMS auką, kad ir tam pačiam „Blue and Yellow“. Arba nuneškim šiltos sriubos lėkštę skurstančiam senukui. Arba paglostykim niekieno vaiką. Tikrai bus daugiau naudos. O Vilniaus eglė tegul būna simbolis visų nerealių Lietuvos Eglių“, – sako Dovilė, pasidžiaugusi, kad į jos šauksmą atsiliepti ją socialiniame tinkle sekančias Egles, vos per valandą atrašė per 400 Eglių, tad ji kartu su fotomeninku labai tikisi jų ir kitų nuostabių Eglių sulaukti ketvirtadienį prie Vilniaus eglutės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)