Šį šeštadienį, lapkričio 26 dieną, traukinukas vėl grįžo į Vilnių ir į savo pirmąją kelionę pasikvietė ne tik „Delfi“ žurnalistę Kristiną Pocytę, bet ir visą būrį garsenybių. Į pirmąjį traukinuko reisą sėdo žurnalistė, laidų vedėja Edita Mildažytė su anūkais Ona ir Juozu, nuomonės formuotoja Karolina Meschino su dukrele Isabelle, žurnalistė, laidos vedėja Rūta Lapė.

Traukinuku išriedėjo ir nuomonės formuotoja Beatričė Paškevičiūtė su sužadėtiniu Arnu ir augintine Luna. Vilniečiams šis šeštadienis ypač smagus, nes tos pačios dienos vakare – ir kasmet didelio atgarsio bei dėmesio sulaukiantis eglutės įžiebimas.

Traukinuko maršrutas driekiasi Šventaragio g.–Pilies g.–Didžiąja g. (Rotušės a.)–Vokiečių g.–Dominikonų g.–Universiteto g.–Šventaragio g. Bilietas kainuos 3 Eur. Traukinukas važiuos kas pusvalandį: pirmadienį–ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 12 iki 20 val., o penktadienį ir šeštadienį nuo 11 iki 22 val.

Įspūdingą pramogą inicijuoja Delfi plius“ ir bankas „Luminor“, šventinę stotelę dovanoja „JCDecaux“. Projektą globoja Vilniaus miesto savivaldybė. Išskirtinė šių metų dovana visiems, perkantiems traukinuko bilietą, – 1 mėnesio „Delfi plius“ prenumerata, o esami „Delfi“ prenumeratoriai gaus nemokamą bilietą važiuoti vieną kartą.

„Kalėdinis traukinukas – neatsiejama Kalėdų dalis sostinėje, tačiau dėl pandemijos dvejus metus šios pramogos neturėjome. Džiaugiuosi, kad Delfi“ iniciatyva tęsiame gražią tradiciją ir vėl prisidedame prie Kalėdų traukinuko sostinės gyventojams ir svečiams atsiradimo. Tai labai smagi pramoga ne tik vaikams, tad šiuo puikiu šventiniu laikotarpiu kviečiu visus aplankyti gražiausias Vilniaus vietas“, – dalijasi Delfi“ rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Kalėdų traukinukas važiuos visomis savaitės dienomis:

Traukinuko važiavimo laikas:

pirmadienį–ketvirtadienį ir sekmadienį nuo 12 iki 20 val.;

penktadienį ir šeštadienį nuo 11 iki 22 val.

Traukinuko važiavimo grafikas dėl eismo sąlygų, intensyvumo ar kitų veiksnių gali kisti.

Tvarkaraščius bus galima rasti viešojo transporto stotelėse.

Traukinuko maršrutas ves Šventaragio g.–Pilies g.–Didžiąja g. (Rotušės a.)–Vokiečių g.–Domininkonų g.–Universiteto g.–Šventaragio g.

Kaina 3 Eur (visiems), išskyrus pačius jauniausius, – mažesni nei 90 cm ūgio vaikučiai, kurių ūgį matuos ypatinga „Nykštukų“ matuoklė, keliaus nemokamai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)