Prekybos centro „Akropolis“ Vilniuje kieme sužibo ištaiginga žaliaskarė, o ja internete netruko pasidalinti praeivis. Tuo tarpo kiti sukluso – juk pernai kone identiškai papuošta eglė žibėjo Utenoje. Vieni juokauja, kad žaliaskarė „Akropolio“ kieme atsidūrė nupirkta už pusę kainos, kiti sako, kad nėra jokio skirtumo, kokia eglė, svarbu statyti kuo pigesnę.

Šių metų PC Akropolis eglutė ir pernykštė Utenos eglutė

Netrukus internautai rado ir kitą akį rėžiantį panašumą – Vilniaus prekybos centre „Panorama“ papuošta eglutė kai kuriems pasirodė kaip iš akies traukta pernai metų Širvintų eglė.

Šių metų PC Panorama eglutė ir pernykštė Širvintų eglutė

„Žmonės, komentuojat, kad tik pakomentuot. Visos šios eglutės rotuoja po miestus, nes yra nuomojamos. Yra įmonės, užsiimančios švenčių kūrimu ir jų atributika. Visos šios jums jau matytos dekoracijos kas kart atsiduria vis kitame mieste, kitoje kitoje lokacijoje, kartais pakeičiama kokia detalė ar spalva, bet taip, tai tos pačios eglės, kurias jau matėte kažkur kitur. Tik nesuprantu besišaipančių, jums tai atrodo labai blogai?“, – įsijautusius internautus ramino viena komentatorių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)