2021 metus Kaunas žada padėti išskirtinai ramiai. Dėl sudėtingos epideminės situacijos miestas atsisako tradicinių renginių, bus ribojamas patekimas prie Rotušės aikštės, kur stovi pagrindinė miesto eglė, miestiečiai raginami naujuosius metus pasitikti savo namuose.

Pasak Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėjos Agnės Augonės, laikomasi panašaus scenarijaus, kaip ir praėjusiais metais, kai dėl Covid-19 plitimo Naujųjų metų naktį buvo draudžiama patekti į Rotušės aikštę.

Kauno senamiestis 2021 metų išvakarėse

Šįkart ribojimai tikriausiai nebus tokie griežti. Paskutinės metų dienos vakarą nuo 20 val. bus draudžiama automobiliais patekti į Rotušės aikštę.

Kauno savivaldybės atstovai prasitarė, jog kol kas apie žmonių pateikimo į Rotušės aikštę ribojimą nekalbama, tačiau situacija gali pasikeisti bet kuriuo momentu. Jeigu bus sulaukta rekomendacijų neleisti būriuotis aikštėje, taip ir bus padaryta.

„Noriu visiems pranešti, kad Rotušės aikštėje Naujųjų metų naktį nevyks jokie renginiai. O fejerverkai bus leidžiami iš 7 skirtingų Kauno vietų, kad juos galėtų matyti savo namuose saugiai likę visų rajonų gyventojai”, – sakė Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja A. Augonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)