Pirmą kartą Tomas savo sodybą papuošė prieš penkerius metus, po to karto jis suprato, kad tai visai įdomus užsiėmimas, todėl kasmet sodyboje organizuoja puošybą, ieško naujų idėjų ir sprendimo būdų.

„Kol kas šiais metais išpuošiau labiausiai, bet tikrai neketinu sustoti, greičiausiai kitais metais bus dar daugiau puošybos", – pasakojo Tomas.

Pasak Tomo, savo sodybos puošybą pradeda jau gruodžio pirmąją dieną, tačiau šiais metais darbai buvo nukelti vėlesniam laikui.

„Šiemet užtempiau, todėl teko pradėti viską puošti gruodžio antrąjį savaitgalį, visas procesas man truko du savaitgalius. Visi išsipuošimai, girliandų kabinimai, tobulinimai, laidų ilginimai ir t.t., tai buvo pagrindinis darbas", – komentavo Tomas.

Pasak puošybos autoriaus, nemažai dekoracijų buvo pirktos parduotuvėje, tačiau netruko ir savos puošybos elementų.

„Pavyzdžiui, nykštukas yra mūsų gamybos, elniai taip pat yra mūsų idėja, kurią frezavome patys. Mediniai elniai yra pagaminti iš medžio drožlių plokštės, viskas padaryta taip, kad po to galima būtų viską išardyti ir susandėliuoti sekančiam sezonui, kad užimtų mažiau vietos", – pasakojo Tomas.

Kaip pasidalino Tomas, išlaidų šiai pramogai jis ypatingai neskaičiuoja, bet šiemet išlaidos siekia iki 400 eurų.

„Žinoma, turėjome ir likusių girliandų iš praeitų metų, todėl išlaidos nebuvo tokios didelės. Kalbant apie elektros sąskaitas, aš bandžiau viską suskaičiuoti, per šventinį mėnesio laikotarpį išlaidos padidėjo 20-čia eurų. Tos šiuolaikinės LED'inės girliandos nesuvartoja daug elektros energijos".

Kaip pabrėžė Tomas, sodyba sulaukia nemažai vietinių gyventojų dėmesio, tačiau specialiai iš toli atvykusių svečių jis kol kas nesulaukė.

Taip pat Delfi kviečia Jūs dalyvauti kalėdiniame konkurse bei dalintis savo sukurta puošyba. Nuorodą į kalėdinį konkursą ir visas taisykles rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)