Visą savaitę, nuo gruodžio 17 d. iki gruodžio 23 d., vykstančioje Kalėdų mugėje – didelis dovanų pasirinkimas, rajono bendruomenių pagaminti patiekalai, meno kolektyvų pasirodymai ir įvairios pramogos. Laukia susitikimai su Kalėdų Seneliu jo rezidencijoje geležinkelio stotyje ir mugėje.
Mažeikiai

Nuo mikrorajone stovinčios Kalėdų eglės iki senamiestyje vykstančios Kalėdų mugės tiesiasi kalėdinis pėsčiųjų takas, padabintas įvairiaspalvėmis dekoracijomis. Pėsčiųjų viaduko per geležinkelį erdvėje atidaryta jaunųjų dailininkų piešinių galerija, kurioje – 100 vaikų darbų. Kelią į mugę per viaduką rodo iš eglių šakų sukurti „nykštukai“, laikantys rodykles.
Mažeikiai

Nuo pagrindinės miesto Kalėdų eglės iki mugės ir atgal galima ne tik nueiti pėsčiomis, bet ir nuvažiuoti kalėdiniu autobusu, kursuojančiu kas valandą nauju šventiniu maršrutu. Papuoštas autobusas keleivių laukia prie Mažeikių kultūros centro ir tarpinėse stotelėse. Galutinis sustojimas – Mažeikių autobusų stotis.
Mažeikiai

Kalėdų mugei senamiestyje pasibaigus, šventinės dekoracijos jos teritorijoje, taip pat ir visame mieste išliks iki sausio 6 d. – Trijų karalių šventės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)