Yra žmonių, kuriems tai gali nepatikti, bet mes tai darome dėl savęs", dalinosi Jurgita.

Kaip pasakoja Jurgita, prieš trejus metus kartu su savo šeima ji puošė sodybą Šiupylių kaime, o šie metai yra pirmi, kai puošyba vyksta naujuose namuose. Turėdami nemažai patirties, jie papuošė sodybą net ir savo kurtomis dekoracijomis.

Yra kelios dekoracijos, kurias sukūrė mano vyras: didžiulė snaigė, net 2 metrų skersmens, žvaigždės, kurias galima pamatyti ant namo, vis tai buvo pagaminta bei suvirinta mano vyro".

Pasak pašnekovės, savo sodybos puošybą ji ir jos vyras pradeda ruošti dar lapkričio viduryje.

Pirmiausiai pradedame puošti nuo stogo, kur yra sunkiausia užlipti ir uždėti šviečiančias juostas, taip pat daugiau darbo turime kabindami girliandas, dekoracijas. Taip užtrunkame kažkur apie dvi savaites. Jeigu yra blogesni orai ar šalčiai, užtrunkame ilgiau, nes esant šalčiui girliandos tampa ne tokios lanksčios", pasakoja Jurgita

Kaip tvirtina moteris, išlaidų šiai puošybai neskaičiuoja, pasak jos, didelių sumų tai ir nesusidaro.

Elektros kaštai labai dideli nesijaučia, nes girliandų laidai ploni, daug elektros neišnaudoja. Smalsuolių taip pat sulaukiame daug, ypatingai savaitgaliais, tėveliai su vaikais atvažiuoja, ypač vaikams labai smagu pasižiūreti. Ir šiaip miestelio žmonės dažnai eina pro šalį, kad pasigrožėtų vaizdu", – dalinosi Jurgita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)