Ne vienerius metus miesto bendruomenę vienijančią tradiciją puoselėjantys „Kalėdos sostinėje“ organizatoriai pristato šiais metais atnaujinto konkurso „Kuriu Kalėdų nuotaiką Viniuje 2021“ dalyvius.

Tarp keturių dešimčių dalyvių – ne tik įvairūs Vilniaus restoranai, kavinės, parduotuvės, salonai ir įstaigos, bet ir viešbučiai, pasažai, miesto kvartalai ir skverai, miegamųjų rajonų kiemai, lopšelis-darželis.

Kviečiame išvysti ir pasidžiaugti kūrybingiausiais ir originaliausiais Kalėdų nuotaikos sostinėje kūrėjų darbais ir iki gruodžio 20 d. vidurdienio balsuoti už labiausiai patikusias šventines dekoracijas.

Konkurso dalyvių pateiktas miesto puošybos kūrybines idėjas nuo 2021 m. gruodžio 14 d. iki gruodžio 20 d. taip pat vertins Vilniaus miesto savivaldybės Kalėdų komiteto sudaryta komisija.

Konkurso „Kuriu Kalėdų nuotaiką Vilniuje 2021“ metu vertinamos šventinę nuotaiką kuriančios Vilniaus miesto vitrinos, į gatvę išeinantys sostinės parduotuvių, kavinių, restoranų, įstaigų langai, durys, namų fasadai, kuriantys sąsają su praeiviais, o taip pat Vilniaus pasažuose, skveruose, gatvėse, kiemuose ir įstaigų ar įmonių erdvėse originaliausiai įgyvendintos puošybos kūrybinės idėjos.

Nugalėtojai bus skelbiami 2021 m. gruodžio 21-ąją.

Konkurso organizatoriai dėkodami už dalyvavimą konkurse, apdovanos tris daugiausiai komisijos simpatijų surinkusias vitrinas ir vieną daugiausiai internetinių balsų surinkusią vitriną.

Konkurso „Kuriu Kalėdų nuotaiką Vilniuje 2021“ tikslas – skatinti miesto bendruomenės vieningumą ir dovanoti miestui šviesų didžiųjų švenčių laukimo džiaugsmą.

Daugiau informacijos apie „Kalėdos sostinėje“: https://www.kaledossostineje.lt/

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)