Raseinių rajono savivaldybės pranešime minima, jog gruodžio 8-ąją šventinė nuotaika mieste tyrojo nuo pat vidurdienio. Nepriklausomybės gynėjų aikštėje ir jos prieigose šurmuliavo kalėdinė mugė, Maironio parke vyko estafetinis bėgimas, o vakarą vainikavo šou grupės „Trys draugai“ ir Kalėdų Senelio pasirodymas.

Vytaliaus Judicko nuotr.

Eglės įžiebimo ceremonijoje dalyvavęs Raseinių rajono savivaldybės meras Andrius Bautronis linkėjo nepamiršti tikrųjų vertybių, padėti vieni kitiems ir puoselėti bendrystės jausmą. „Šį vakarą susitikome švęsti bendrystę – visi kartu įžiebti pagrindinę miesto Kalėdų eglę. Nenumaldomai artėja gražiausias metų laikotarpis, įkvepiantis niekada neapleisti tikrųjų gyvenimo vertybių. Meilė, atjauta, tikėjimas ir viltis – stebuklingi žodžiai, kuriuose slypi šv. Kalėdų esmė“, – kreipdamasis į gyventojus ir miesto svečius sakė meras A. Bautronis.

Vytaliaus Judicko nuotr.

Meras A. Bautronis pažymėjo, kad šiuo laikotarpiu ypatingai svarbu išsaugoti nuoširdų rūpestį vieni kitais, supratimą ir palaikymą. „Mieli kraštiečiai, lai kalėdinė nuotaika tvyro ne tik išpuoštame mieste, bet ir Jūsų širdyse. Sveikų, prasmingų ir jaukių artėjančių šv. Kalėdų“, – linkėjo jis.

Vytaliaus Judicko nuotr.

Šventėje taip pat dalyvavo ir susirinkusiuosius artėjančių šv. Kalėdų proga sveikino mero pavaduotojas Kęstutis Užemeckas.

Kalėdų eglė miestą puoš iki sausio vidurio.

Vytaliaus Judicko nuotr.

Atsižvelgdama į situaciją dėl COVID-19 pandemijos, Raseinių rajono savivaldybė ragino žmones nesibūriuoti, laikytis atstumų ir visų įmanomų saugumo priemonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją