Su vaikučiais aikštėje linksmai bendravo ir žaidė, kartu pajudėti kvietė jų mylimi personažai Kakė Makė, Netvarkos Nykštukas ir, žinoma, mažuosius labai nudžiuginęs Kalėdų Senelis. Visi kartu jie ir įžiebė eglę, fejerverkų šviesom palydėtą.

Ignalinos eglė

Šauniai pasirodė Ignalinos vaikų kolektyvai ,,Labas“, ,,Kvintetas“, ,,Draugai“, ,,Pumpurėliai“. Veikė improvizuotas kalėdinių filmukų kino teatras ir kalėdinis paštas, o ant savivaldybės pastato rodyta kalėdinė instaliacija. Šventę savo koncertu papuošė renginio svečiai, ignaliniečių laukti atlikėjai Renata ir Deivis.

Ignalinos eglė

Na, o belaukiant šv. Kalėdų Ignalinoje bus ir daugiau šventinių renginių. Gruodžio 11 d. 10 val. Ignalinos rajono kultūros centre vyks Kalėdinės dirbtuvėlės. Gruodžio 16 d. nuo ryto miesto aikštėje šurmuliuos kalėdinė mugė, gatvėmis važinės šventinis traukinukas.

Mažiesiems rajono gyventojams bei svečiams antrąją Kalėdų dieną 14 val. šventę miesto aikštėje surengs Kalėdų senelis, o vakare (18 val.) su nepakartojamu magišku pasirodymu Kultūros centre visų lauks Mantas Wizard ir Katažina.

Ignalinos eglė

Gruodžio 30 dieną 17 val. rengiamas Padėkos vakaras kultūros puoselėtojams ir rėmėjams su Evelina Sašenko ir Pauliumi Bagdanavičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)