Šventiškai papuoštame Raudondvario dvaro parke svečius pasitinka skambanti muzika, jaukus Kalėdų miestelis, kuriame galima įsigyti ir gardumynų, ir suvenyrų.

Raudondvario dvaro Menų inkubatoriaus rezidentai edukacijose laukia visų, norinčių savo rankomis susikurti šventinį akcentą.

Švenčių studijoje „Kai važiuoja stogas“ veikia įprastų kalėdinių vainikų ir kalėdinio vainiko makrame technika pynimo dirbtuvės, galima nusipinti ir šiaudinį žaisliuką.

„Mimutės dizaino studijoje“ – mokoma mandalų (žvaigždučių) ir kalėdinių papuošimų gamybos. „Eko žvakės“ siūlo išmokti pasigaminti vaškinių, stiklinių, medinių eglutės žaislų, vaško žvakių ir šventinių žibintų, kalėdinių magnetukų, čia galima išmokti dekoruoti keramines žvakides. „Amber Area“ studijoje visi norintieji gali pasigaminti po kalėdinį angelą.

Jei leis oro sąlygos ir Vyriausybės sprendimai dėl pandemijos, tikimasi, kad Raudondvario dvaro lankytojai šiemet galės iki soties pasimėgauti čiuožyklos ledu.

Du kartus per savaitę bus organizuojamos nemokamos čiuožimo pamokos vaikams ir suaugusiesiems, užsiėmimus ves profesionali čiuožimo trenerė.

Planuojama, kad čiuožykla veiks iki kovo mėnesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)