Kelis metus iš eilės socialiniai tinklai lūžo nuo pagyrų elegantiškoms Širvintų kalėdinėms eglėms. Ji lyginta su didžiųjų miestų žalaiskarėmis. Pernai metais eglutė atrodė labai elegantiškai, ją puošė raudoni kaspinai, greta buvo elnių, traukiančių roges, instaliacija. Tąkart žaliaskarė įspūdingai atrodė tiek gyvai, tiek nuotraukose, darytose su dronais. Užpernai pagrindinė žaliaskarė švytėjo balta spalva, ją puošė raudoni žaisliukai ir riestos baltos dekoracijos, primenančios garbanėles.

Viena gražiausių šalyje tituluota Širvintų eglė žmonių pagyrų sulaukė ir 2018, ir 2017 metais.


Šiais metais pasistengė ir dėl miesto svečių

Miestas šiemet pasirengęs pradžiuginti ne tik širvintiškius, bet ir atvykstančius svečius.

Pernai metais – kukli elegancija be žiūrovų

Pernai metais prieš eglės įžiebimą Širvintų rajono savivaldybės merė Ž. Pinskuvienė teigė, kad šiemet dėl susiklosčiusios pandeminės situacijos miestas buvo priverstas atidėti dar vieną įspūdingą idėją kitiems metams.

„Eglė nebus ta, kuri kvies atvažiuoti Lietuvos žmones, nes esant tokiai situacijai investicijos nukreiptos į sveikatos sritį. Aš sakau, kad bus kukliai, bet labai gražiai, – „Delfi“ portalui pernai pasakojo Širvintų merė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)