Dešimties gyvo garso koncertų ciklas džiugins kiekvieną vakarą, nuo 20.30 val., gruodžio 28 – sausio 6 d.

Delfi TV studijoje sceną laikinai pakeis jauki namus primenanti svetainė ir kiek neįprastas koncertų formatas: įprastai arenose koncertuojantys atlikėjai kvies į šiltus, jaukius susitikimus ramioje namų aplinkoje, praskaidrins ilgesingus žiemos švenčių vakarus itin kokybiškais pasirodymais. Vieni prie pianino sės basomis, kiti gerbėjams pirmąkart pasirodys vilkėdami pižamą, su savo augintiniais ir pan.
Muzikinis TV projektas

„Pasitinkant šias itin privačias šventes namuose, kuomet negalime aplankyti artimų žmonių ir švęsti kartu, atsisakius brangių šventinių tradicijų, bendrystės jausmą galime susikurti ir nuotoliniu būdu. Muzika kaip niekas kitas įkvepia, sujungia, kviečia neprarasti vilties, keičia žmones ir pasaulį“, – į koncertus kviečia „Kalėdos sostinėje“ vadovas Paulius Jurgutis.
Muzikinis TV projektas

Gyvo garso pasirodymuose atlikėjams pritars muzikantai, bus netikėtų duetų, skambės ir naujų kūrinių premjeros. Eteryje atlikėjai dalinsis ne tik dainomis - ir jų atsiradimo istorijomis, nuoširdžiais pasakojimais apie gyvenimą, muziką.
Muzikinis TV projektas

Koncertai „Iš Vilniaus į namus" skambės nuo gruodžio 28 d. iki pat Trijų karalių – sausio 6 d., kiekvieną vakarą 20.30 val. „Delfi“ portale bei televizijos kanalu „Delfi TV“:

12.28 koncertų ciklą pradės grupė „Saulės kliošas“

12.29 – grupės „Baltos varnos“ koncertas

12.30 – Monique koncertas

12.31 – Manto Jankavičiaus koncertas

01.01 – Vaido Baumilos koncertas

01.02 – Jessica Shy koncertas

01.03 – Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas

01.04 – Monikos Linkytės koncertas

01.05 – Vido Bareikio koncertas

01.06 projektą užbaigs Ievos Zasimauskaitės koncertas

Medžiaga parengta pagal BĮ Vilniaus kultūros centras užsakymą. Turinys yra apmokėtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)