Gruodžio 11 d. nušvitusi eglutė iki įžiebimo gausiai kritikuota dėl neišbaigtumo ir iš jos kyšančių kaminų. Priešais Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčią pastatyta eglė stipriai pakito, kai buvo įžiebtos spindinčios lemputės. Virš kaminų suspindo dirbtinės snaigės, tad aistros dėl jų aprimo.

Visgi ne visi patenki, kad eglutė nėra bent panaši į natūralią.

„Pagrindinė miesto eglė, skelbdama žinutę visai Lietuvai: „Mažeikiai – pramonės centras. Istorinės ir šiuolaikinės pramonės raida, – skelbia Mažeikių savivaldybė. – Sužibo ji šiemet kitaip – dėl mūsų gyvenimą sukausčiusios pandemijos šventinis renginys persikėlė į virtualią erdvę. Pirmą kartą rajono gyventojai ir svečiai buvo pakviesti dalyvauti šventiniame Kalėdų eglės įžiebimo renginyje neišeidami iš namų.

Pagrindinė miesto eglė, kalėdinės gatvių dekoracijos spindės ir šventinę nuotaiką dovanos iki kitų metų sausio 11 d. Prašoma gyventojų nesibūriuoti prie Kalėdų eglės, įsiklausyti į specialistų rekomendacijas bei karantinui keliamus reikalavimus. Saugokime vieni kitus ir nerizikuokime brangiausiu turtu – savo sveikata“.

Eglutės įžiebimo šventėje Kalėdų Senelio roges pakeitė visureigis. Neįprastoje šventėje priimti ir dar keli neįprasti sprendimai – fejerverkus išvysti buvo galima tik virtualiai, na o meras Vidmantas Macevičius Kalėdų Senelį išsikvietė tiesiog SMS žinute.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)