Mažeikių rajono savivaldybės puslapyje esančiame vaizdo įraše galima stebėti, kaip kyla naujoji miesto eglutė.

„Šiandien priešais Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčią pradėta konstruoti pagrindinė miesto eglė – jau netrukus ji suspindės visu gražumu“, – skelbė savivaldybė gruodžio 7 d. patalpintame įraše.

Mažeikiuose iškilusi Kalėdų eglė šiemet puošiama pagal temą „Mažeikiai – pramonės centras. Istorinės ir šiuolaikinės pramonės raida“.

Tačiau išvydę, kad 15 metrų aukščio ir maždaug 8 metrų pločio žaliaskarė puošiama kaminais, mažeikiškiai sutriko ir suabejojo, ar toks įvaizdis išties atspindi šventinę nuotaiką.

Komentatoriai stebėjosi, ar Mažeikiai ruošiasi Kalėdoms, ar gamyklos šventei, o šių metų puošimo temą vadina „išprotėjimu“.

Taip pat internautai negali pamiršti ir pernykščio incidento, kuomet vos daugiau nei savaitę miestą puošusi eglė nuvirto. „Pritvirtinkit, kad neapvirstų“, – stebėdami šiemet Mažeikiuose statomos eglės vaizdo įrašą, prašo internautai.

Reaguodami į pramonės temai skirtą eglutės įvaizdį, komentatoriai negailėjo šmaikščių komentarų. „Vilniečiai savo eglės viduje randa kitą mažesnę eglutę. Įdomu, ką mes rasime – jaučiu, vėl bus elektros skydinė“, – spėlioja jie. „Nuvirs, ir pamatysim, kas viduj“, – tęsė kiti.

Tuo metu savivaldybės atstovai aiškina, jog šiemet Mažeikių eglutė skirta paminėti 40 metų naftos perdirbimo gamyklos sukaktį.

Pridedama, jog šiemet eglutė sužibs kitaip – dėl mūsų gyvenimą sukausčiusios pandemijos, šventinis renginys persikels į virtualią erdvę.

Jį bus galima stebėti gruodžio 11 d., 18 val., Mažeikių rajono savivaldybės feisbuko puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)