Paskelbta, jog Vilniaus šaulių rinktinė intensyvina patruliavimą mieste. Kaip vakar pranešė Lietuvos šaulių sąjungos narys Paulius Saudargas, „matydami augančius koronos skaičius ir atsiliepdami į policijos paramos prašymą vakar išvedėme trisdešimt šaulių į centrines miesto erdves ir kelis prekybos centrus.“

Jo pasidalintoje nuotraukoje matoma ir padidinta apsauga prie pagrindinės Vilniaus eglės, mat jos apžiūrėti vis dar atvyksta nemažai vilniečių ir miesto svečių.

„Situacija tiek aikštėse, tiek prekybcentriuose pasirodė kiek geresnė, nei prognozavome. Srautai nėra nevaldomi, o apsaugos priemones dėvi beveik visi, tačiau vakar išdalinta šimtai perspėjimų dėl kaukės neteisingo dėvėjimo ir keli dėl nedėvėjimo, žmonės buvo tiesiog pamiršę – pasitaiko“, – įraše skelbė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)