Tarpais vietomis negausiai pasnyguriuos. Vakariniuose rajonuose kritulių nenumatoma, debesys neištisai dengs dangų, daugiau pragiedrulių tikimasi antroje dienos pusėje. Vidutinio stiprumo vėjas visoje šalyje pūs iš šiaurės. Net ir gerokai įdienojus beveik visoje šalyje išliks silpnai neigiama temperatūra apie 1-2 laipsnius šalčio. Taigi, balutės liks užšalusios. Vilniuje bus debesuota. Protarpiais iš debesų pažirs nedidelis sniegas. Temperatūra svyruos apie 2 laipsnius šalčio.

Kaune antroje dienos pusėje debesys trumpam gali prasisklaidyti. Dienos temperatūra nekils aukščiau 1 laipsnio šalčio.

Daugiau saulės bus pajūryje, įdienojus temperatūra svyruos apie 0 laipsnių.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį dangus giedrės. Tik šalies pietryčiuose išliks ilgiau debesuota, pirmoje nakties pusėje gali šiek tiek dar pasnyguriuoti. Vėjas nutils. Spustelės jau stipresnis 4-8, kai kur net 10 laipsnių šaltukas. Vietomis susidarys rūkas, šerkšnas.

Diena bus ganėtinai šviesi, rami, su žiemišku šaltuku. Temperatūra daug kur išliks apie 2-4 laipsnius šalčio. Vakare jau pradės jaustis pamažu stiprėjantis pietvakarių vėjas. Vėlų vakarą, pradedant vakariniais rajonais, į Lietuvą su krituliais ims plūsti šilto oro banga. Besikeičiant orams pirmadienį daug kur numatomos lijundros.