Kaip portalui DELFI.lv pasakojo namo savininkas, jis žiemos šventėms puošti savo namą ir kiemą pradėjo dar lapkričio 1 d. Kalėdinių lempučių gausa Latvijos gyventojus šis Rygos gyventojas stebina jau du dešimtmečius.

Spalvingai Kalėdoms spindinčio namo ir kiemo laukia ne tik aplink gyvenantys kaimynai, bet ir kiti Rygos gyventojai, kurie šventiniu laikotarpiu nesikuklina aplankyti šio kiemo.

Pavardės viešai nenorintis skelbti namo savininkas pasakoja, kad namo ir kiemo dekoravimas yra tapęs jo hobiu. Vyras tuo užsiima nuo 1999 m.

Aukštai kabančias girliandas latvis kabina su savo gamybos ilga bambukine lazda. Vyras prisipažįsta, kad papuošti namus užtruko keturias savaites. Ir dirbti teko nuo ryto iki vakaro.


Visas šventines lemputes latvis įjungia visą gruodį nuo 5 val. iki 10 val. vakaro. Visai nakčiai dekoracijos paliekamos šviesti tik Kalėdų ir Naujųjų metų naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)