„Labai mėgstu viską, kas susiję su muzika, klubine kultūra, todėl sumaniau Kalėdų proga visą kiemą išpuošti girliandomis. Man tiesiog gražu ir viskas, – sako idėjos autorius. – Dar ir gimtadienis laukia po naujųjų, tai kodėl tuo džiaugsmu nepasidalinti su visais.“

Jis pats vienas, su nedidele pagalba, per kelias savaites iš vielos išlankstė užrašą, jį apipynė šviečiančiomis girliandomis, užkėlė ir pritaisė ant ūkinio pastato stogo. Vėliau įvairiaspalvėmis lemputėmis papuošė, tvorą, namą ir net gatvės apšvietimo stulpus.

Anot pašnekovo, draugai iš pradžių jo nesuprato, bet vos išvydę rezultatą gyrė už išradingumą.

„Dabar ir kaimynai pastebėjimais, kaip geriau pataisyti apšvietimą, pasidalija, – šypsosi Raimundas. – Gaila tik, kad sniego nėra. Viskas dar geriau atrodytų.“

Tai ne pirmi metai, kai daukniūnietis kieme įkurdina Kalėdinių lempučių šou. Pasak jo, šiais metais lempučių yra dvigubai daugiau, o sudėtingiausia buvo pagaminti užrašą.

„Užrašą atrasti padėjo draugas. Kaip sąsiuvinio langelius panaudojau kiemo trinkeles. Į jų tarpus sukaliau vinukus, o aplink juos išvyniojau 120 metrų vielos ir lemputes“, – pasakoja pašnekovas.

Dabar Raimundo kieme daugiau nei 6000 lempučių, o pasigrožėti savo kūriniu jis kviečia kasdien nuo 18 valandos iki vidurnakčio į Dauknkniūnus, Sūdramagalos g. Naktį apšvietimą išjungia, kad kaimynams netrukdytų ir elektros skaitliukas ne taip greitai suktųsi.

„Kitąmet norėčiau kieme ir aukštą eglę pastatyti ar du senius besmegenius arbatą geriančius susodinti. Jau turiu minčių ir kitiems metams, manau, kad dar daugiau visokių instaliacijų padarysiu“, – sako Raimundas.