Akį yra kur paganyti šiuo metu važiuojant ir per Skuodą. Čia įvairiomis spalvomis ir lemputėmis nušvitęs Ilonos Brasienės ir jos vyro namas ir kiemas.

Portalui DELFI Skuodo gyventoja pasakojo, kad taip ryškiai kiemas ir namai jau išpuošti antrus metus iš eilės.

„Tiesiog sugalvojome ryškiau pasipuošti praėjusiais metais, o dabar jau jaučiu, kad tai bus mano nauja aistra“, – pasakoja ji.

Papuoštas namas ir kiemas Skuode

I. Brasienė prisipažino, kad šiemet jau fanatiškai jos akys kliūna už lempučių prekybos vietose: „Pamatau girliandą ir jau noriu. Jau ir šiandien vieną nusipirkau, kuri bus kitiems metams“.

Skuodo gyventoja pasakojo, kad jai labiausiai patinka ne rezultatas, kurį mato savo kieme prieš šventes, bet pats puošybos procesas.

Papuoštas namas ir kiemas Skuode

Moteris su vyru kai kuriuos lemputėmis sužibusių puošmenų karkasus patys susivirino. Šeimos kieme jau stovi pačių sukonstruotas senis besmegenis, kurį paruošti užtruko apie dvi savaites.

Savo namo ir kiemo puošimo darbus I. Brasienė pradėjo jau nuo lapkričio 1 d. Iš viso porai prireikė mėnesio, kol išpuošta namų aplinka buvo įžiebta.

Kiemo papuošimas Kalėdoms Skuode

Kitais metais prieš Kalėdas Skuodo gyventoja planuoja įžiebti dar daugiau dekoracijų. Moteris svajoja per metus paruošti naujas iki trijų metrų aukščio medžius vaizduojančias dekoracijas.

I. Brasienė džiaugėsi, kad ryškiai tamsiu paros metu šviečiantis kiemas džiugina ne tik ją ir jos šeimą, bet ir aplinkinius.


„Net iki 3 val. nakties žmonės važiuoja su mašinomis žiūrėti“, – džiaugėsi ji.

Skuodo gyventoja teigė, kad jų namas ir kiemas – ne vienintelis miestelyje, šviesų gausa puošiantis kaimynystę.


„Kartu pastebiu, kad kiti dar tik dabar pradeda puoštis, tai įspūdingų kiemų galbūt dar sulauksime ir daugiau“, – pridėjo ji.
Gražiai papuošėte savo namu? Gražiai pasipuošė Jūsų kaimynai? Pasidalinkite nuotraukomis su redakcija el. paštu grynas@grynas.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)