Iš pažiūros net ir visiškai paprasti puošybos elementai namų kerteles pavers spindinčiomis, patraukliomis – tereikia išlaisvinti fantaziją, neretai surakintą savo pačių susikurtomis grandinėmis: „Aš negaliu“, „Aš nemoku“, „Nesugebėsiu“.

Kuriant kompozicijas, kartu su girliandomis, žvakėmis, žaislais, vazomis, juostelėmis ir kitomis įprastomis dekoracijų detalėmis kuo puikiausiai dera kelmeliai, kankorėžiai, kaštonai, avokadų kauliukai, senovinės svarstyklės, įmantresnių formų buteliai. Nebūtina naudoti vien tik eglių, pušų šakas – jas gali pakeisti ir tujų šakelės.

Akį traukančiais papuošimais gali virsti ir aukso spalvos raišteliais apjuostos medicininės taurės, dovanų pakavimo medžiagomis apvilkti dideli stikliniai lempų gaubtai, kitos rečiau naudojamos dekoracijos.

Pritaikant puošybos elementus, kiekviename kambaryje gali dominuoti vis kiti atspalviai – geltoni, rudi, žali, balti, raudoni, sidabro spalvos nutviekstos kompozicijos.

Kiekvienas iš mūsų galime tapti šventinių kertelių kūrėju. Svarbiausia - širdyje neužgesinti ugnelės, kuri padėtų įžiebti namuose jaukią kalėdinę aplinką, džiuginančią ir tave, ir tavo artimuosius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)