„Šventinis laikotarpis prasideda, o tai yra laikas, kai visi skubėsime padaryti dar neatliktus darbus. Aš tikiu, kad šioje skuboje Jūs nepraleisite daug laiko spūstyse, eilėse, bet rasite laiko savo šeimoms ir artimiesiems. Tikiu, kad kai ateis laikas sėstis prie Kūčių stalo, tą laiką praleisite ne mobiliuosiuose telefonuose, internete, tačiau bendrausite gyvai ir būsite kartu“, - gražių artėjančių švenčių jonaviečiams linkėjo rajono meras M. Sinkevičius.

Šventės metu miestą nušvietė įspūdingi fejerverkai, aikštėje veikė prekybinė mugė, vyko įvairios edukacijos, nemokamos pramogos vaikams. Koncertinį pasirodymą jonaviečiams surengė atlikėja Monika Linkytė su grupe.

Kiek anksčiau tą patį vakarą pirmą kartą Jonavoje atidarytas unikalus Kalėdinių eglučių miestelis. Jis įsikūrė atnaujintame miesto parke – Ramybės skvere.

Į rajono mero kvietimą kurti originalias kalėdines eglutes atsiliepė net 48 rajono įstaigos ir įmonės. Jų pagamintos eglutės – iš batų, bulvių, kompaktinių diskų, medžio, šiaudų ir kitokių medžiagų.

Stebuklingas Kalėdinių eglučių miestelis Jonavoje veiks visą šventinį laikotarpį. Kiekvieną sekmadienį miestelyje gyventojų lauks Jonavos kultūros centro parengta programa visai šeimai: įvairių kolektyvų koncertiniai pasirodymai, linksmi kalėdiniai žaidimai, edukacinės veiklos ir prizai.

Dar viena kalėdinė eglutė spindi Joninių slėnyje, kuris šaltuoju metų laiku Jonavoje virsta slidinėjimo ir žiemos pramogų centru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)