Daugiausia tai bus sniegas, kuris dažniau pasirodys rytinėje šalies pusėje. Vidurio Lietuvos rajonuose bus sausiausia, o pajūryje, galimi mišrūs krituliai. Oras po nakties beveik nešils, daugelyje rajonų temperatūra svyruos tarp 0-2 laipsnių šilumos ir tik pajūryje bei kai kur šalies pietvakariuose tikėtini 3-4 laipsniai šilumos. Vakarų, šiaurės vakarų vėjas šiek tiek aprims, tačiau vis dar liks gana nemalonus, o pajūryje tikėtini 15-17 m/s gūsiai. Antroje dienos pusėje ir vakare, krentant temperatūrai daugelyje rajonų formuosis plikledis.

Pirmoji kalendorinės žiemos naktis bus gana žiemiška. Kai kur tikėtinas nedidelis sniegelis. Danguje atsiras daugiau pragiedrulių, tad oras vės smarkiau. Paryčiais temperatūra pažemės iki 2-7 laipsnių šalčio ir tik pajūryje gali išsilaikyti apie 0 laipsnių. Daugelyje rajonų ant kelių ir šaligatvių tykos plikledis. Vakarinių krypčių vėjas aprims dar labiau ir pavojingų gūsių jau nesieks.

Dieną trumpi negausūs krituliai tikėtini tik kai kur. Retkarčiais pro debesys šyptelės saulė. Oro temperatūra didžiojoje šalies dalyje bus silpnai teigiama – apie 0-2 laipsnius šilumos. Rytinėje šalies dalyje kai kur išliks apie 1 laipsnį šalčio, o prie jūros sušils iki 3-4 laipsnių šilumos.