Pažvelgę į praėjusius metus, galime teigti, kad turime progų švęsti. Pernai džiaugsmingai paminėjome Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį, mus aplankė ir pats popiežius Pranciškus, sulaukėme baltų Kalėdų.

Prisiminę praėjusių metų svarbiausius įvykius ir prasmingus darbus judėkime į priekį. Proveržis yra tai, ko reikia kiekvienam iš mūsų ir mūsų valstybei. Naujieji metai tarsi pasižadėjimų sau laikotarpis: vieni pasižada daugiau sportuoti, kiti – daugiau šypsotis, daugiau laiko praleisti su šeima. Visi pasižadėkime sau kažką gražaus, gero ir šilto, kas lydėtų mus visus ateinančius metus. Tegu jie būna kupini malonių pokyčių!

O štai mes pasižadame ateinančiais metais ir toliau kiekvieną dieną pasitikti jus, mieli skaitytojai, su naujais reportažais, tyrimais, nuotraukų galerijomis ir transliacijomis, atspindinčiomis šalies ir pasaulio aktualijas bei įdomybes.

Širdingai sveikiname sulaukus Naujųjų – tebūnie jie geresni, išmintingesni ir šviesesni!

DELFI redakcija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)