Klaipėdos narų bendruomenė pirmą kartą eglutę nardino baseine. Nardymo instruktorius Arūnas Vainoras sako, kad Platelių ežero dugną puošia dvidešimt metų, o štai baseinas buvo savotiškas iššūkis.

„Kitą kartą jau žinosime, ką reikia padaryti, nes eglutė vis bandė „išsilakstyti“. Pradžioje ją laikėme, o dugne teko ją dar surišti, sutvirtinti“, – dalijosi A. Vainoras.

Kartu su tėčiu nardanti duktė Aistė pasakoja, kad toks išskirtinis sprendimas – eglutę pastatyti baseine, jai labai patiko, mat iškart išvydo mažųjų smalsuolių šypsenas pro nardymo šachtos iliuminatorius.

„Puikūs įspūdžiai, o dar kai visi pro langelį mojuoja“, – sako mergina ir patikina, kad nors eglutę išsaugoti, kad ji nesulūžtų ir buvo sunkiau, visgi nėrimas Platelių ežere kur kas sudėtingesnis.

Pastatę eglutę nardymo baseine narai dar sumanė apie ją ir pašokti. Mažieji smalsuoliai sako, kad toks vaizdas išties išskirtinis ir nieko nepanašaus dar nebuvo matę.

Mintis panardinti eglutę į baseiną, anot Klaipėdos baseino komercijos vadovės Editos Rimkės, gimė natūraliai, o sumanymas, tikimasi, taps gražios tradicijos pradžia.

Eglutė po vandeniu stovės ir visus klaipėdiečius džiugins visą šventinį laikotarpį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)