„Kalėdinio laikotarpio mugės žinomos kaip didžiausia Vilniaus šventė. Didžiulė Kalėdų eglė yra pagrindinis traukos objektas, o ši eglė įvairių žinomų portalų buvo nominuota kaip gražiausia ne tik Europoje, bet ir pasaulyje“, – savo straipsnyje rašo Cheyenne Buckingham.

Į 25-uką įtraukti tokie miestai kaip Kobe ir Tokijas (Japonija), Monterėjus (Meksika), Kraistčurčas (Naujoji Zelandija), Rio de Žaneiras (Brazilija), Torontas (Kanada) ir kt. Šiame sąraše paminėta tik 13 Europos miestų: Viena (Austrija), Briuselis (Belgija), Kopenhaga (Danija), Paryžius (Prancūzija), Frankfurtas (Vokietija), Salerno (Italija), Varšuva (Lenkija), Maskva (Rusija), Sevilija (Ispanija), Giotenburgas (Švedija), Kijevas (Ukraina), Londonas (Didžioji Britanija) ir Vilnius.

„24/7 Wall St“ – JAV finansinių naujienų ir apžvalgų portalas, kurio analizes ir nuomonės neretai perpublikuoja tokie informaciniai naujienų gigantai bei portalai kaip „MSN Money“, „Yahoo! Finance“, „MarketWatch“, „Time.com“, „USA Today“ ar „The Huffington Post“. Šis portalas kasdien publikuoja per 30 straipsnių ir jį nuolatos skaito plati auditorija Šiaurės Amerikoje, Azijoje, Viduriniuose Rytuose ir Afrikoje.