Pernai Monrealis norėjo turėti aukščiausią Šiaurės Amerikoje kalėdinę eglutę, rašo travelandleisure.com. Kai eglę atvežė, miestiečiai nusivylę konstatavo – jų eglė toli gražu ne aukščiausia. Tiesa, ji buvo išrinkta negražiausia, bent jau Kanadoje. Štai taip atsirado kalėdinė tradicija.

Šių metų eglė stovi Monrealio centre kalėdiniame miestelyje „Village du Vilain Sapin“, kurį sudaro įvairios nepavykusios kalėdinės puošmenos. Taip Philippe‘o Pelletier šeimos verslo įmonė norėjo pagerbti pernai jų statytą kalėdinę eglę.

„Tai galėtų tapti Monrealio tradicija – užuot kasmet stačius didžiulę tobulą kalėdinę eglę, galima pastatyti autentišką, kreivą, keistoką, bet išskirtinę, kuri būtų super originali ir pabrėžtų Monrealio išskirtinumą“, – sakė P. Pelletier leidiniui „Montreal Gazette“.

Monrealo Kalėdų eglė

„Pelletier“ įmonę kaltino nupirkus pernykštę eglę, dėl kurios kilo triukšmas. „Nemanėme, kad šitokio masto tarptautinės diskusijos kils dėl eglės estetiškumo“, – pabrėžė P. Pelletier.

Nors daliai Monrealio gyventojų gėda dėl kalėdinės eglutės, ji vėl stovi, be to, turi paskyrą tviteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)